My Week #15 Prachtige pioenen, Radijsjes uit eigen tuin & Afscheid nemen van Hammie!

My Week #15 Prachtige pioenen, Radijsjes uit eigen tuin & Afscheid nemen van Hammie!

Afgelopen week is ontzettend snel voorbij gevlogen. Ik had fijne momenten, een gezellige verjaardag van mijn zus, heerlijke gerechten om te eten maar moest ook helaas afscheid nemen van mijn kleine hammie. Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!

Maandagavond besloot ik zoete aardappel schotel te maken met verse spinazie en crème fraiche. Ik vind het altijd zo grappig om te zien dat spinazie eerst ‘heel veel’ is en binnen een minuutje of 2 is er niks meer van over. Het past altijd maar net in de pan.

week1

En dit was de schotel voor die de oven in ging. Een ‘na’ foto heb ik helaas niet, het was al laat en trek hadden we zeker. Geen tijd voor foto’s maar lekker eten!

week2

Dinsdag uit mijn werk ga ik langs de Tuinen om te profiteren van de 3 voor €10,- actie. Ik haal een enorme berg in huis met verschillende granola, lijnzaad, chiazaad, pompoenpitten en noem maar op. Tijd om de voorraadpotten te vullen.

week3

Tadaa! De potten komen trouwens van de Action!

week4

Ook dook ik nog even de tuin in om de bieslook bij te knippen. Dit groeit zo ontzettend hard en moet ik veel bijhouden. Ik stop het in de vriezer.

week5

De keuken wordt steeds gezelliger! Er zijn nog 2 grote klussen die gedaan moeten worden in de keuken maar daar kijk ik nog een beetje doorheen. We hebben ieder geval eindelijk mooie planken aan de muur gehangen en de leuke opbergstang van Ikea. Love it!

week6

Woensdag was ik heerlijk de hele dag vrij en ging ik gezellig met mijn moeder naar de stad. Eind van de middag ging ik naar de Intratuin om Larissa op te halen uit haar werk en bewonderende ik deze prachtige pioenen! Jawel, ze zijn er weer! Ik vind dit ver weg de mooiste bloem die er is maar wel prijzig.

week7

Donderdag werk ik de hele dag en na het eten gaan we gezellig langs bij mijn zus want die was jarig! Ze is 27 geworden en daar had ik nog even leuke ballonnen voorbij gekocht. Ballonnen maakt het altijd nog wat feestelijker!

week8

Vrijdag is de laatste werkdag van de week en dat is altijd heerlijk! Uit mijn werk maar ik de pita pizza broodjes met lekker veel tomatensaus, salami, champignon, mozzarella en rucola. Heerlijk begin van het weekend. week9

De rest van de avond lig ik lekker voor de TV en kijken mijn vriend en ik een serie!

week10

Zaterdagochtend ontbijt ik met lekkere Griekse yoghurt en heel veel topping. Frambozen, granola, rozijnen, heerlijk.

week11

En het is redelijk goed weer. Mijn vriend gaat aan de slag om een grote bloembak te maken en ik mag eindelijk de radijsjes oogsten. Het was zover en ik keek er echt naar uit. Ze zijn ontzettend hard gegaan en ik vond het zo leuk om voor het eerst radijsjes uit de mijn kweekbak te halen. Heerlijk zijn ze trouwens.

De rest van de zaterdag staat in het teken van opruimen, boodschappen doen en plantjes halen voor de nieuwe bloembak.

week12

Iefje vind buiten nog een beetje spannend maar als ze dan een andere kat in de tuin ziet lopen kijkt ze altijd zo nieuwsgierig. Ze heeft heel veel gekke koppies. Lief!

week13

Helaas eindigde het weekend niet zo leuk. Mijn kleine hammie Knor is zondag helaas overleden. Ze is maar liefst 2,5 jaar geworden wat echt een mooie leeftijd is voor een hamster. Ze was een prachtig beestje die super lief, speels, ontzettend sterk en schattig was. Ik ga haar missen! <3

De rest van de dag doe ik niet zoveel en voel ik mij een beetje sip over Hammie. Ik duik lekker na het eten in bad en onder een dekentje op de bank om de zondagavond door te brengen.

week14

Een fijne week gewenst! X. Laura Louise

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 09:15

  Ah die radijsjes zien er echt super goed uit. Wat zielig van je hamster, snap dat je hier een beetje sip over was. Zoiets is nooit leuk!

 2. 9 mei 2017 / 09:03

  Ahh, wat jammer van je hamster.. Hopelijk gaat het snel wat beter!

 3. 9 mei 2017 / 08:42

  Aahw het is altijd zo sad wanneer een huisdier overlijd! 🙁

 4. 9 mei 2017 / 07:39

  Het gerecht met de zoete aardappelen ziet er heerlijk uit.
  De pitta broodjes zien er ook yummie uit.
  Altijd zielig als een huisdier dood gaat.
  Sterkte….
  Leuk dat alles zo snel groeit in je groente- en kruidentuintje.

  Xoxo

  • 9 mei 2017 / 11:15

   Ja het gerecht met de zoete aardappeltjes en spinazie is echt een aanrader om een keertje te maken, zo lekker!

 5. 8 mei 2017 / 19:25

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid..
  Mmm ziet der echt lekker uit dat eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram