My Week #14 | Een nieuw familielid & eetbare plantjes!

My Week #14 | Een nieuw familielid & eetbare plantjes!

Afgelopen week heb ik een hoop leuke dagen gehad. Nu heb ik niet heel veel foto’s gemaakt kwam ik achter, toch heb ik een aantal leuke dingen te vertellen. Ik had een lekker kort werkweekje, kregen we er een nieuw familielid bij, en mocht ik mee taartjes proeven!

week1

Maandag en dinsdag werk ik maar de hele dinsdag kijk ik uit naar de avond. Mijn zus appte mij namelijk al vroeg of ik zin had om mee te gaan taartjes proeven voor de bruiloft. Natuurlijk wou ik dat. Om half 8 haalde mijn zus en haar vriend mij op en gingen we erheen. Het was even rijden maar met een heerlijk vooruitzicht en ook nog een regenboog is dat zeker geen straf.

Het taartjes proeven was ontzettend leuk en natuurlijk lekker. Zo tof om hierbij te mogen zijn. Ik kan niet wachten op de ‘echte’ taart!

week2

Woensdag ben ik heerlijk vrij en ging ik al vroeg naar de Intratuin. Ik ga altijd even langs Larissa om haar gedag te zeggen en ondertussen nog even opzoek naar leuke plantjes voor in de tuin. Bij de ‘Eetbare’ afbeelding zag ik. deze Bloom Bites, eetbare viooltjes. Super leuk! Ik wou ze een tijdje geleden heel graag voor op mijn verjaardagstaart maar toen waren ze er helaas niet. Nu zijn ze volop te koop en daar word ik blij van. Ik appte mijn zus en die wou ze ook graag hebben.

week3

Op weg naar huis met 2 heerlijke nieuwe muntplanten voor in de tuin, nog een mooie lavendel en natuurlijk de eetbare bloementjes. De rest van de dag ga ik aan de slag in de tuin, doe ik wat dingetjes voor mijn blog en ga ik gezellig langs mijn moeder op de thee.

week4

Donderdag ben ik nog een dag vrij vanwege Koningsdag. Nu was ik niet van plan iets te gaan doen maar besloten mijn vriend en ik s’ochtends toch even naar de stad te wandelen. Al snel vond ik het leuk geweest en keerde we terug naar huis waar ik een snelle appel crumble maakte. Lekker met wat verse aardbeien.

week7

Eind van de dag krijg ik heel leuk bericht, mijn moeder appt dat ze het konijntje gaan ophalen die ik al een tijdje in de gaten hield bij Intratuin. Hij was zo schattig maar werd maar niet verkocht. Hij zat er inmiddels al een half jaar en dat maakte mij verdrietig. Ik wou hem heel graag zelf nemen maar mijn vriend zag het niet zo zitten. Mijn moeder maakte mij dan ook heel blij toen zij liet weten hem graag in huis te nemen. Ik ging zo snel mogelijk als ik kon richting mijn ouders waarna we snel alles gingen regelen en natuurlijk lieve Gijs gingen ophalen!

week5

Gijs woont nu bij mijn ouders en wat is het een ongelofelijk mooi en lief beestje. Ik ben zo blij dat hij nu een warm en fijn plekje heeft gekregen. Hopelijk wordt er snel wat aangedaan dat dierenverkopen niet meer van deze tijd is. Het asiel zit al vol genoeg met lieverds die ook wachten op een warm huisje. Dit arme beest had nooit zo lang in een klein hokje mogen zitten waar iedereen maar leuk op het glas loopt te tikken… Brrr!!!

week6

Vrijdag ben ik weer druk aan het werk maar kijk ik uit naar het weekend. Ik besluit lekkers te halen en duik de hele avond voor de tv met Netflix. Ik ben begonnen met Riverdale en Girlboss tegelijk. Oeps! 
week8

Zaterdag slaap ik een klein beetje uit en na het ontbijtje gaan mijn vriend en ik richting een tuinwinkel. Ik had namelijk alweer nieuwe plannen bedacht voor de tuin. Toen we in de tuin aan het werk waren ontdekte ik dat er al aardbeien zitten te groeien, hoe leuk is dat! Ik ben zo blij met mijn groente en fruit plantjes!

En dan komt er ook nog is een mooie vlinder langs. Lekker baden in de zon!

Zondag staat in het teken van niks doen, ik geniet heerlijk de hele dag van het zonnetje met een aantal tijdschriften. Ik was redelijk lui en niet vooruit de branden dus besloot ik gewoon lekker te niksen. Ook wel is lekker!

week9

Een hele fijne week gewenst!
Liefs, Laura Louise

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 2 mei 2017 / 12:38

  Ik vind vlinders ook echt prachtige wezens, vooral wanneer je close up foto’s van ze maakt! en ag wat is Gijs toch een snoepje

 2. 1 mei 2017 / 21:22

  Wat is Gijs cute zeg! Girlboss is echt een leuke serie. Ik kijk er nu ook twee tegelijk haha

 3. Lindse
  1 mei 2017 / 10:09

  Aaah Gijs is zoo schattig!!

 4. 1 mei 2017 / 08:16

  Wat fijn dat je moeder nu een goed huis biedt aan Gijs! Ik vind dat ook zo zielig, iedereen koopt maar babydieren en al die andere dieren zitten gewoon in het asiel… Zo leuk dat je zo druk bent met je tuin trouwens, bij mij groeien de aardbeienplantjes nog niet zo goed! Malou x

 5. 1 mei 2017 / 07:55

  Ach wat een schatje, die Gijs! En leuk, eetbare bloemen! Heb het nog nooit op maar ben zo benieuwd hoe dat smaakt haha

 6. 1 mei 2017 / 06:09

  Ah zo schattig is Gijs.
  Lief dat je ouders hem in huis hebben.
  Leuk zijn de eetbare bloemen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram