My Week #13 | Een bijzonder moment, vieze cheesecake & heerlijke lasagne!

My Week #13 | Een bijzonder moment, vieze cheesecake & heerlijke lasagne!

Een nieuwe blognaam, een nieuwe lay-out en een nieuw ‘My Week’ heb ik voor jullie klaarstaan. Afgelopen week was fijn met veel mooie momenten waardoor een heel lief en bijzonder bezoekje van mijn zus. Maar ook bakte ik de meest vieze cheesecake ever en haalde een hele groentewinkel in huis. Benieuwd? Kijk mee!

2

Maandag konden we nog heerlijk genieten van een dagje vrij en vierde we 2de paasdag. Nu deden mijn vriend en ik niet echt iets maar kreeg ik wel gezellig bezoek van Larissa. We besloten een cheesecake te bakken die er best goed uitziet vind je niet? Helaas was de smaak echt helemaal niet lekker. We maakte deze met een kant-en-klaar pak van Jumbo maar het was echt een tegenvaller. Voortaan maar weer helemaal zelf maken!

3

Dinsdagmiddag werk ik de hele dag en s’avonds kreeg ik zin om groente lasagne te maken. Ik stond zeker wel een uurtje in de keuken maar het resultaat mag er wezen. Op deze foto moest die nog een half uurtje in de oven maar toen die uit de oven kwam zijn we meteen gaan eten en ben ik helemaal vergeten een foto te maken. Zo lekker!

4

Ik heb een houtenbankje bij het raam staan waar je lekker op kan zitten. Ik drink er wel is lekker een koffie en kan ik ondertussen naar buiten kijken, maar grotendeels ligt Iefje erop, lekker in het zonnetje en naar de vogeltjes aan het kijken.

5

Iedere avond zet ik tegenwoordig een pot thee, zo lekker. Hier gebruik ik een theezakje maar de laatste dagen ga ik toch voor verse munt en een schijfje citroen. Ideaal een grote pot thee!

6

Woensdag ga ik aan het werk en maak ik geen foto’s. Donderdag ben ik lekker vrij en ontbijt ik met een bord havermout met daarbij frambozen, rozijnen en banaan. Lekker!

7

Het is heerlijk weer en dat betekent dat ik lekker even in de tuin wat dingetjes kan doen. Het gaat ontzettend goed in de moestuin en alles groeit zo goed. De peterselie en de bieslook heb ik al 2x kunnen oogsten en de radijzen zijn ook bijna aan de buurt. Zo leuk om eigen groente te planten. Ik geniet er echt van!

8

In de middag haalt mijn moeder me op en gaan we gezellig even de stad in. We gaan wat winkeltjes in en drinken lekkere koffie op het terras.

9

Maar een bezoekje aan de markt stond ook op de To Do list en ik sloeg groots in. Ik heb een hele groentewinkel in huis gehaald. Preien, witlof, avocado, radijzen, zoete aardappelen, kropsla, paprika, blauwe bessen, frambozen, muntbladeren, wortelen…

10

S’avonds maak ik een salade met appel en radijsjes en daar hoort een lekkere dressing bij met bieslook en honing. Bieslook uit eigen tuin natuurlijk!

11

Donderdagavond kreeg ik de grootste verrassing ooit. Mijn zus kwam wat langs brengen maar ik had echt geen idee. Plots stond ze voor de deur met een ontzettend lief pakket vol mooie dingen en daar kwam ook nog de vraag bij of ik haar getuige wil zijn. JAA!! Natuurlijk wil ik dat. ZO LEUK EN LIEF EN ALLES! De hele avond was ik blij en emotioneel.

12

Vrijdag werk ik de hele dag en vergeet ik foto’s te maken. S’avonds kijken mijn vriend en ik lekker lang Netflix, echt een weekend gevoel. Zaterdag gaan we druk aan de slag in de tuin en bevries ik bijna, jeetje wat is de temperatuur toch aan het schommelen. Eind van de dag spring ik nog even op de fiets opzoek naar leuke tuinspullen. Helaas missie niet geslaagd maar kwam ik naar huis met een houten krukje voor in huis. Totaal niet nodig maar ik kon hem niet laten staan…

Zondag staat in het teken van heel veel wasjes draaien, strijken en de kledingkast opruimen. Omdat de lasagne van begin van de week zo goed was bevallen besloot ik die weer te maken! De zondagavond stond natuurlijk weer in het teken van Boer zoekt Vrouw!

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 25 april 2017 / 12:55

  Wat een leuke week heb je gehad. Balen dat je cheesecake niet lekker was. Ik vind hem er zo wel goed uitzien haha.
  En echt super dat je getuige mag zijn op de bruiloft van je zus! <3

  • 25 april 2017 / 13:04

   Jaa hij zag er ook heerlijk uit, de teleurstelling was dan ook erg groot toen we een hap namen 😛

 2. Simone
  25 april 2017 / 09:25

  Wat een leuke week! Mooie foto’s allemaal! Las ook net je artikel, super dat je getuige mag zijn, zou mij ook echt vereerd voelen! Zie alleen dat je overtal getuigen schrijft, dit is meervoud dus het moet getuige zijn 🙂

 3. 25 april 2017 / 08:47

  Gefeliciteerd met je nieuwe blognaam!
  Ook met het feit dat jij getuige zal zijn op de trouwdag van je zus.
  Leuke verassing.
  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram