My Week #12 Vrolijk Pasen!

My Week #12 Vrolijk Pasen!

Bij deze wil ik jullie nog een hele fijne Pasen wensen! Afgelopen week heb ik niet zoveel foto’s gemaakt omdat ik vooral druk was met werken. Pas vanaf vrijdag eind van de dag pakte ik mijn mobiel erbij voor wat foto’s.

Zo ging ik langs de Kwantum en Action waar ik leuke flamingo items tegenkwam. Vierde ik lekker rustig met mijn vriend Pasen en bakte ik lekkere koekjes. Benieuwd naar mijn rustig week(endje)? Kijk mee!

1

Mijn vriend moest naar de Kwantum om een bank te kopen voor zijn ‘Man Cave’. Ik ging gezellig mee en bleef hangen bij de leuke decoratie. Ik kwam dit bord tegen die eigenlijk bedoelt is voor aan de muur maar juist heel leuk is om hapjes op te eten in de zomer. Ik heb hem laten liggen maar vond hem heel tof!

2

Daarna ging ik zelf nog even snel naar de Action toe. Ik zag van die plastic flamingo’s liggen die je in de tuin kan prikken. Vroeger vond ik dit altijd geweldig in films maar moet er nu toch niet aan denken dat ik ze in de tuin heb staan.

3

Zaterdag was gelukkig een ‘normale’ dag waar ik genoeg tijd had om boodschappen in te slaan. Ik fietste de hele stad door om lekkers te scoren voor Pasen en kattenvoer voorIefje. Ze krijgt dieetvoer wat niet heel gemakkelijk te krijgen is, hiervoor moet ik best een eind fietsen maar ik doe het natuurlijk met alle liefde!

4

S’avonds hebben mijn vriend en ik een filmavondje met ze tweeën waar ik heel veel zin aan had. Voor hij klaar was met ontwerpen kon ik nog even lekker door mijn mooie kookboeken heen bladeren.

5

Zondagochtend vierde ik samen met mijn vriend Pasen. Ik had de tafel gedekt en in de oven zaten lekkere broodjes.

Uit het niets appte mijn zus of de paashaas ook bij ons was langs geweest want bij haar stond er een groot ei voor de deur. Ik snapte er niks van maar toch liep ik met veel nieuwsgierigheid naar de voordeur om even te kijken en daar trof  ik een heerlijk chocolade ei aan! Het was een cadeautje van haar, hoe leuk!!

6

De hele ochtend genieten we aan tafel van al het lekkers en na het eten besluit ik lekker een bad te nemen. Ik kan steeds niet kiezen voor welke bruisbal ik ga omdat het er zo gezellig uitziet in het mandje. Ik kies de heerlijke Bath bubbel van Rituals die heel veel schuim geeft.

7

Na het badderen krijg ik zin om koekjes te bakken, ach ja het is toch Pasen en dan mag je zulke dingen natuurlijk doen. Ik maak simpele zandkoekjes. Yum!

Vandaag krijg ik gezellig mijn ouders en zus op bezoek. Ik heb camembert brood gemaakt uit de oven die we lekker gaan opsmikkelen. Daarna komt Larissa gezellig om een taart te bakken. Ik ben benieuwd of het lukt!

Fijne Dag! X.

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 18 april 2017 / 19:26

    Leuke foto’s! De paassfeer zit er in ieder geval in haha 🙂

  2. Maris
    17 april 2017 / 13:34

    Wat klinkt je weekend heerlijk! De Kwantum heeft echt leuke spulletjes, tot nu toe ben ik er 2 keer geweest, hihi. 🙂 En oeh, lekker zandkoekjes! Als de keuken bij ons thuis klaar is, ga ik er ook weer staan, nu is onze keuken in de schuur, haha. 🙂 Fijn Paasweekend & geniet van het lange weekend!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram