MY WEEK #11 Beauty and the Beast & Primark!

MY WEEK #11 Beauty and the Beast & Primark!

De laatste weken vliegt de tijd voor mijn gevoel echt vreselijk snel om. Ik kom nergens meer aan toe en mijn blog begint echt een beetje te verstoffen. Hoogtijd om daar verandering in te brengen aangezien het niet de bedoeling is dat er geen artikelen meer verschijnen!

Ik heb de afgelopen 2 weken ook echt amper foto’s gemaakt omdat ik het ontzettend druk heb. Niet alleen met werken, maar ook het huishouden, privé en de laatste klussen in ons huis en de tuin. Ik heb daarom maar een paar foto’s die ik toch met jullie wil delen.

1

Druk Druk Druk en nog eens druk. Gelukkig ben ik de woensdag lekker vrij en heb ik echt een dagje voor mijzelf. Eerst natuurlijk even het huishouden, wat wasjes en daarna spring ik op de fiets naar de Intratuin. Daar haal ik wat leuke plantjes voor in huis. Eenmaal thuis maak ik een lekkere grote kop thee en besluit ik lekker Netflix te kijken. Ik had namelijk zin om nog even de ‘oude’ Beauty and the Beast te kijken voor ik naar de nieuwe variant ga!

2

Zaterdag heb ik een heerlijke dag. Mijn zus en ik gaan namelijk al vroeg naar Zwolle om er een gezellig dag van te maken. We besluiten eerst lekker te winkelen, daarna te lunchen en als afsluiter een bezoekje aan de bios voor Beauty and the Beast! Sinds een kleine 2 weken is de Primark nu ook in Zwolle geopend en daar gingen we natuurlijk even langs.

3

Ik kocht oa. deze hele leuke zeemeermin sokken met glitter. Zo leuk! Voor de rest kocht ik nog een jasje, slippers, geurkaars en 2 shirtjes voor mijn vriend. Binnenkort nog maar een keertje terug als het wat rustiger is…

4

Na de Primark hadden we best trek gekregen en gingen daarom lekker even wat eten. Even bijkomen van de drukte!

5

In Zwolle hebben we de hele middag gewandeld en gewinkeld en kwamen we deze mooie bloeiende blossoms tegen. Ik vind de bomen zo mooi alleen zo jammer dat het maar van korte duur is. Het is echt een sprookje om te zien!

6

Eind van de dag gingen we naar de bioscoop en daar keek ik echt naar uit. De bioscoop in Zwolle is pas nieuw geopend en heeft een hele toffe popcorn bar waar je allerlei verschillende smaken popcorn kunt kiezen. Mijn favoriet is zoet/zout maar die zag ik niet zo snel staan. Dan maar voor zout!

Eindelijk kon ik de film Beauty and the Beast bekijken waar ik heel erg naar uit keek. Ik vond de film prachtig en heb van iedere minuut genoten. Hoe alles is gemaakt, de muziek het is echt een aanrader om heen te gaan.

7

De maandag werk ik en heb ik een beetje een dipje, mijn vriend probeerde mij op te vrolijken door een broodje te smeren voor mij. Hij kwam terug met deze berg hagelslag. Ik moest erom lachen. (Missie geslaagd). Natuurlijk niet alle hageltjes opgegeten!

12

Een tijdje geleden vond ik bij de Bershka deze jeans in de sale. Hij was van €40,- afgeprijsd naar €5,99. Hij heeft op de knieën scheuren met een grappige tekst erbij. Erg blij mee!

8

De hele week maak ik geen foto’s maar zaterdag staat in het teken van volop werken aan de tuin. De tuin was namelijk nog best wel een ellende en iets waar we een hele dag voor nodig zouden hebben. We huurde een kar en gingen aan de slag om al het hout, stenen en bergen zand af te voeren naar de Rova. Gezien het zondag prachtig weer zou worden was ons doel om alles die dag af te maken. Hard werken en tussen door even een lekker eten. Mijn vriend kocht bij de bakker deze leuke haan broodjes!

9

De hele zaterdag van 8 tot 7 uur s’avonds zijn we bezig geweest met het opruimen, afvoeren en het terras helemaal schoonmaken met een hogedrukspuit. Mijn handen deden pijn van al het sjouwen maar wat was ik blij toen alles klaar was. Er is geen rommeltje meer in de tuin te vinden en we konden het eindelijk helemaal gezellig maken.

Bij Ikea in de koopjeshoek vond ik een tijdje geleden de leuke (JASSA) stoel die eigenlijk bedoelt is voor binnen. Ik gebruik hem lekker met mooi weer voor buiten!

10

Zondag bracht ik voornamelijk door in mijn rieten stoeltje lekker in de zon maar besloot ik ook nog een bananenbroodje te bakken. Ik kreeg namelijk visite en dit leek mij wel een lekkere snack. Ik deed er wat spicy kruiden doorheen, wat noten en nog pure chocola!

11

Ik heb echt genoten van deze heerlijke zonnige dag en ben ik weer een soort van ‘opgeladen’. Ik ben denk ik echt de hele dag buiten geweest om alle zonnestralen op te vangen. S’avonds maakte ik nog een lekker soepje en bleef Larissa eten. Daarna was het toch echt tijd om naar binnen te gaan voor Boer zoekt vrouw!

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 18 april 2017 / 18:55

  Wat een gezellig plekje is de tuin geworden! Laat het zonnetje maar komen 🙂

 2. 11 april 2017 / 13:06

  Ik heb helemaal zin om nu ook een bezoekje aan Primark te brengen!

 3. 11 april 2017 / 12:22

  Leuke tuin heb je met die houten tafel zo! ik ben enorm benieuwd naar beauty & the beast, wil er graag heen!

 4. Anoniem
  11 april 2017 / 07:23

  Mooie tuin heb je zeg! Wat ziet de bananenbrood er lekker uit.

 5. KIM
  11 april 2017 / 07:22

  Oeh ik ben zo benieuwd naar Beauty and the Beast!!
  Liefs

 6. Donna
  11 april 2017 / 07:19

  Wat een heerlijke tuin heb je <3 Die stoel staat erg leuk!

 7. 11 april 2017 / 01:57

  Je tuin is mooi geworden! Fijn dat je daar hebt kunnen genieten van het mooie weer 🙂

 8. 10 april 2017 / 21:43

  Aah gisteravond ook de oude Beauty and the Beast gekeken voor ik de nieuwe ga kijken! Moet ook echt 20 jaar geleden zijn dat ik die voor het laatst gekeken heb, maar was nog steeds leuk 😀

 9. 10 april 2017 / 18:06

  De nieuwe beauty and the beast is echt een super mooie film!

 10. 10 april 2017 / 15:35

  Wat leuk dat je ook Beauty and the Beast hebt gezien 🙂 Ik vond de film ook prachtig. Leuk idee trouwens, om de animatiefilm ook te kijken. Ga ik misschien ook eens doen!

 11. 10 april 2017 / 15:21

  Prachtig ingerichtte tuin!
  Leuk dat jullie een gezellige shopdag hadden gehad 😉

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram