My Week #10 Bloemen, Action & een heerlijk zonnetje!

My Week #10 Bloemen, Action & een heerlijk zonnetje!

Afgelopen week had ik geen ‘My Week’ online gezet maar dat betekent dat het vandaag tijd is voor een extra lange versie. Ik heb namelijk foto’s van mijn afgelopen 2 weken voor jullie bij elkaar gezet om je een kijkje te geven in mijn leven.

Zo ging ik naar de Action waar ik hele toffe cactus en ananas beeldjes tegen kwam, kocht ik een bos met prachtige bloemen en ging Iefje mee naar buiten. Benieuwd? Kijk mee!

insta1

Zoals jullie in de vorige ‘My Week’ konden zien zijn mijn vriend en ik druk bezig geweest met het maken van een moestuin. Deze is helemaal af en de eerste plantjes komen zelfs als tevoorschijn. Naast groente wou ik zelf ook graag fruit en hiervoor hebben we nog een extra stuk gemaakt. Daarvoor was natuurlijk nog een hoop grond nodig.

1

En dit is het gedeelte waar alle fruitstruikjes en aardbeiplantjes staan. Het moet nog wat mooier gemaakt worden maar dat doen we in de loop der tijd. Ik kan niet wachten om straks met een mandje naar buiten te lopen en mijn eigen groente en fruit te pakken.

2

Woensdagochtend ben ik lekker vrij en maak ik het huis in een wervelwind schoon. Daarna plof ik even op de bank met een lekker ontbijtje. De laatste tijd ben ik weer helemaal weg van Griekse yoghurt met die lekkere granola van Aldi en framboosjes. Hmmm!

3

Na mijn ontbijtje duik ik onder de douche en maak ik mij klaar. Mijn moeder haalt mij namelijk gezellig op om even de stad in te gaan. We beginnen bij de Action waar ik direct deze toffe cactus tegenkom en de ‘bekende’ witte ananassen. Ik heb zelf al van vorig jaar 2 ananassen in huis, dus laat ik ze mooi staan. Wel heerlijk goedkoop zeg!

4

5

Na het winkelen nog even een koffie drinken op terras. Altijd fijn z’n dagje vrij en lekker te genieten!

6

De rest van de middag werk ik aan mijn blog en eind van de dag fiets ik even naar de Intratuin. Ik had namelijk een mini olijfboompje gezien en die bleef toch erg in mijn hoofd hangen. Ik besloot hem maar mee te nemen en kocht gelijk nog even wat viooltjes voor buiten.
7

Nu alweer 3 weken geleden kreeg ik van mijn vriend deze prachtige bos rozen. Ze hebben zonder gekheid 3 weken gestaan. WAUW! Ik maakte er toch nog maar even een foto van omdat ik ze zo mooi vond staan.

8

Vrijdagavond hadden mijn vriend en ik zin in appeltaart en laat ik daar nou net alles voor in huis hebben staan. Althans, voor een appel crumble. Net zo lekker maar dan 10x zo snel om te maken. Ik ging gelijk aan de slag en een uurtje laten konden we genieten van de crumble.

9

Zaterdag ga ik naar Zwolle samen met een vriendin. Ik ging wat ‘geheime’ spullen halen voor een project bij de Sostrene Grenes en kocht op de markt een bos met nieuwe rozen. 10

Helaas waren deze rozen een stuk minder van kwaliteit en na een klein weekje begonnen ze al te hangen, Meh!11

Maandag, dinsdag en woensdag werk ik volop en maak ik geen foto’s. Donderdag heb ik lekker vrij en dit was ook de dag van Iefje haar verjaardag. Ze kreeg allemaal lieve speeltjes van mijn moeder.

12

Iefje heeft zowel boven als in de woonkamer een mandje staan en boven is ze vooral als ik thuis aan het werk ben in mijn werkkamer. Ze is dan altijd zo lekker dromerig.

13

Vrijdag werk ik en s’avonds eten we heerlijke pannenkoeken op de nationale pannenkoeken dag. Heb jij ze ook gehad? Daarna vlieg ik nog even naar de Action toe voor wat spulletjes en plof ik op de bank met Netflix.

14

Afgelopen zaterdag was een heerlijke dag en begonnen mijn vriend en ik weer volop te werken in de tuin. Dit keer de voortuin die nodig onder handen genomen moest worden. Het was een klus maar daarna kon ik lekker genieten van de zon. Natuurlijk met een koffie en een koekje!

15

Eind van de dag naar de markt waar ik verliefd werd op deze prachtige bloemen. Die moesten mee!

16

Iefje is al een stuk minder bang dan in het begin maar buiten blijft ze spannend vinden. Wanneer de tuindeur open gaat wil ze zich het liefst verstoppen. Daarom proberen we haar zo rustig mogelijk te laten wennen aan een riempje buiten. Ze vind het spannend maar het zonnetje vind ze toch ook wel een beetje erg lekker.

17

En jawel, de mooie bloemen in de vaas! Ik vind het heerlijk om altijd een bos verse bloemen in huis te hebben staan, het maakt het zo gezellig!

Tot volgende week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 3 april 2017 / 21:11

  Wat een leuke dingen! Ik probeer niet te vaak naar de action te gaan want voor je het weet heb je hem leeg gekocht, maar deze zijn leuk! En ik houd ook zo van verse bloemen, ik heb nu altijd wel tulpen oid in de woonkamer staan. Nu nog wachten op de pioenrozen 🙂

 2. Maris
  1 april 2017 / 14:36

  Ooh, wat is je moestuin leuk zeg! Ziet er heel mooi uit! Ik wil dit ook wel als ik op mezelf ga wonen samen met mijn vriend, hihi! 🙂 De laatste foto met die bloemen is trouwens echt supermooi!
  liefs

 3. 28 maart 2017 / 22:05

  Wat een heerlijke foto’s. Ik word helemaal vrolijk van alle mooie bloemen en je ‘moestuintje’.

 4. 28 maart 2017 / 19:34

  Zulke prachtige foto’s!
  Ik moet eens snel naar de winkel met de cactussen en ananassen….

 5. 27 maart 2017 / 19:47

  Wat een leuke foto’s ! Ik loop altijd maar heel snel door de action, anders heb ik zo mijn winkelmandje weer bomvol.

  • 28 maart 2017 / 09:41

   Haha ja dat ken ik. 😛 Zo verleidelijk allemaal die kleine prijsjes!

 6. 27 maart 2017 / 12:07

  Ik kan zo vrolijk worden van bloemen. Pioenrozen vind ik prachtig.

 7. 27 maart 2017 / 10:45

  Wat een leuke foto’s allemaal! Die bloemen zijn zo mooi, bloemen fleuren alles altijd meteen op.

 8. 27 maart 2017 / 07:36

  Ik heb gisteren ook gezaaid in mijn moestuin, zo leuk! Het is gewoon zo tof als je dan straks eten uit eigen tuin kunt halen. Wat een prachtige bloemen allemaal trouwens, jammer dat de witte een slechte kwaliteit hadden! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram