My Week #1 | Lush, Jarig & heel veel mooie jurken kijken!

My Week #1 | Lush, Jarig & heel veel mooie jurken kijken!

Het leek mij weer leuk om wekelijks mijn foto’s met jullie te delen die ik de hele week maak met mijn telefoon. Ik deel namelijk een aantal foto’s op mijn Instagram & Twitter maar er zijn ook een aantal foto’s die ik niet direct deel en deze laat ik je zien in ‘My Week’.

Afgelopen week was ik natuurlijk aan het werk maar had ik ook een paar fijne moment, een heerlijke dagje uit opzoek naar de perfecte trouwjurk voor mijn zus, dook ik lekker in bad met LUSH en was ik ook nog jarig. Benieuwd? Kijk mee!

1

Zondag besloot ik de keuken in te duiken en voor het de eerste keer Cinnamon rolls  te gaan maken. Ik pakte het All Day Breakfast kookboek erbij waar een ‘makkelijk en snel’ recept in staat om Cinnamon Rolls te maken. Ik was lekker de hele middag aan het bakken en s’avonds haalde ik dan eindelijke de kaneel broodje uit de oven. Helaas niet helemaal gelukt maar ook zeker niet slecht. Ik ga ze binnenkort nog een keertje maken maar dan laat ik het deeg een stuk langer rijzen.

2

Maandag en dinsdag ben ik aan het werk en woensdag heb ik heerlijk een vrije dag. Ik besloot mijn zus te appen of ze zin had om even wat te gaan winkelen. We besloten lopend naar de stad te gaan en even een stop te houden bij de dieren in het park. Kijk hoe lieve koppies het allemaal zijn! Hier word ik echt heel blij van!

3

Sinds een paar dagen ben ik ook weer actief op Snapchat. Ik was eigenlijk vergeten hoe leuk het is en ik ben alweer een beetje verslaafd aan het raken met al die grappige filters. Wil je mij volgen dat kun je mij vinden onder de naam: Fablouise.nl

Ik weet niet waar het opeens vandaag komt maar ik realiseerde mij dat ik best wel aardig wat van die houten ‘hapjes’ planken in huis heb staan. Op de grond staan al 3 grote maar op het aanrecht stond ook nog een leuke mini. Een klein beetje overbodig maar ik vind het zo leuk om dingen hierop te serveren!!

Donderdag en vrijdag ben ik aan het werk en vrijdagvond duik ik lekker onder mijn fluffy dekentje op de bank met een grote kop thee. Ik heb van mijn ouders dit leuke houten krukje gekregen en die is perfect als bijzet tafeltje!

4

5

Later in de avond toen ik zag dat het buiten aan het sneeuwen was besloot ik lekker een bad te namen. Ik pakte wat heerlijke producten van LUSH, stak een kaarsje aan en liet lekker het bad vollopen. Ik gebruikte de heerlijke ‘So White’ bath bomb van LUSH die zeker nu bij mijn favorieten hoort. De geur is zoooo ontzettend lekker. Het bad kleurde groen en rook naar appeltjes!

6

De volgende dag was ik jarig! Ik ben 25 jaar geworden en vierde dit met een lekker ontbijtje van mijn vriend en deze super toffe ballonnen. Ik heb zelf niet heel veel met verjaardagen en dat kwam goed uit, er stonden namelijk andere dingen op de planning. Mijn zus gaat dit jaar trouwen en de zoektocht naar haar perfecte jurk was nog in volle gang. We ging dan ook naar Arnhem toe om opzoek te gaan!

7

Leuk hé die ballonnen van HEMA, al moet ik wel zeggen dat ik ze liever wat groter had. Ze zijn wel erg mini!

8

De eerste stop in Arnhem was een natuurlijk bij een lekkere koffietentje. We liepen door de winkelstraat heen en kwamen terecht bij Josephine Coffee. Het zag er heel schattig en gezellig uit en hier dronken we dan even een lekkere cappuccino!

9

Na de koffie was het tijd voor bruidsjurken, heel veel mooie bruidsjurken. Hier kan ik natuurlijk niet teveel foto’s van laten zien maar ik kan wel vertellen dat het een geslaagde dag was. Mijn zus heeft prachtige jurken aangehad en daar zat ook haar perfecte jurk bij! De uren vliegen voorbij in de bruidsboetiek maar het is zo speciaal en heel leuk om dit te doen samen met mijn moeder en zus!

10

Om te vieren dat het een geslaagde dag was gingen we nog gezellig een heel leuk restaurantje in om wat lekker te eten en te drinken. We besloten te gaan voor een grote schaal met nachos en die was heerlijk!

11

12

S’avonds kwam ik thuis en stond mijn vriend als verrassing voor mijn verjaardag lekker zelfgemaakte pizza te maken. Heel erg lief en lekker! De rest van de avond keken we gezellig Netflix!

13

Zondagochtend sliep ik eindelijk weer is een keertje uit en begonnen we de dag met een lekker ontbijtje en nog een ontzettend lief cadeautje van mijn vriend. Hij gaf mij 2 heerlijke producten van Jo Malone die ik nog een ander keer deel op mijn blog! Het is ieder geval een heerlijke kaars en een bad olie. Hmmmm. De pakketjes alleen als zijn echt heerlijke cadeautjes om uit te pakken!

14

Fijne week iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 16 januari 2017 / 23:26

  Ik vind die houten plankjes ook altijd zo leuk haha. Nog gefeliciteerd met je verjaardag !

 2. 16 januari 2017 / 19:46

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Die ballonnen van de Hema zijn echt leuk. Dat koffietentje ziet er ook erg gezellig uit.

 3. 16 januari 2017 / 18:00

  Nog gefeliciteerd! Heerlijk zo’n bad met LUSH, en wat zien al die taarten er aantrekkelijk uit zeg, jeetje. 🙂

 4. 16 januari 2017 / 10:00

  Nog van harte gefeliciteerd!! Verder heb je een heel leuk weekje gehad zo te zien 🙂

 5. Donna
  16 januari 2017 / 09:04

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat een leuke foto’s <3

 6. 16 januari 2017 / 08:52

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag <3 Zo te zien heb je een gezellige dag gehad. Het cadeau van je vriend is ook te lief, ben super benieuwd naar de inhoud, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram