My New Bag!

My New Bag!

tas1

Ik heb een nieuwe tas en ik ben er ongelofelijk blij mee, goede reden om dat met jullie te delen. Met trots presenteer ik dan ook mijn nieuwe beige maatje van Zo tassen en Accessoires!

Deze tas komt uit de webshop van Nummerzestien.eu. Een webshop vol met mooie items waaronder de Noosa Amsterdam producten waar ik pas geleden een artikel over schreef (klik). Deze tas trok direct mijn aandacht door de prachtige beige kleur een de gouden details.

tas2

Al een tijdje was ik alweer op zoek naar een nieuwe tas want de afgelopen keren kocht ik steeds een oversized bag en had ik geen tas die een mooi meeneem formaat had. Ik was in de webshop aan het rond snuffelen en tussen al het moois stond deze tas! Voor ik het wist werd hij al voor mijn deur bezorgd en sleur ik hem alweer overal naar toe!

De tas is niet van echt leer maar van imitatieleer. Aan de binnekant is de tas voorzien van een laagje suede/stof. Ook heeft de tas nog een extra Clutch wat je er in kunt klikken voor wat extra vakken in je tas met rits. Deze hoeft er niet perse in maar vind ik persoonlijk handiger! Daarnaast ontvang je nog een extra afneembare schouderband om hem langer om je schouder te dragen.

tas3

tas4

tas5

Ik ben helemaal happy met dit model en naast deze mooie tas heeft de webshop nog veel meer mooie betaalbare item van Zo Tassen en Accessoires. Ben je daarom opzoek naar een mooie nieuwe tas tegen een fijne prijs dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen.

De tas die ik heb gekozen kost 35,95 EUR!

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram