MY LOVELY CHRISTMAS TREE ORNAMENTS!

MY LOVELY CHRISTMAS TREE ORNAMENTS!

Op de blog van mijn zus kwam ik een onwijs leuk artikel tegen, namelijk haar favoriete kerstdecoratie. Ik werd direct helemaal blij van haar artikel en heb ook mijn camera erbij gepakt om mijn eigen kerstdecoratie vast te leggen.

Ik ben dol op de kerst en dit jaar kon ik voor het eerst mijn eigen kerstboom helemaal samenstellen. Ik heb overal en nergens kerstdecoratie gesprokkeld met als eind resultaat (al zeg ik het zelf) een hele gezellige vrolijke kerstboom. Ik wil je vandaag een aantal van deze decoratie laten zien die ik zelf heel erg tof vind. Benieuwd? Kijk mee!

kerst

k1

k2

k3

De eerste die ik eruit heb gepakt zijn deze kerst hangers van de Marks & Spencer. Ik kocht een aantal bij de Marks & Spencer omdat ik er gelijk helemaal verliefd op werd. Ik hou zelf niet zo van thema bomen maar meer van een boom die gewoon vol hangt met van alles en nog wat. Vooral het notenkraker poppetje is echt een favo!

k5

Bij Søstrene Grene kocht ik de onwijs leuke candy cane hangers. Ze zaten verpakt per 2 en ik nam gelijk 2 doosjes mee. Ik vind ze heel kerstig en vrolijk in de boom. Ze zijn van glas wat het nog mooier maakt. Daarnaast waren ze ook nog is super betaalbaar!

Een tijdje terug alweer kwam ik bij een winkeltje hele rare versiering tegen. Het was echt geen gezicht en veel te veel aan één hanger. Toen ik zag dat er een peperkoek mannetje ook bij hing nam ik de hele zet mee en ben ik thuis aan het knutselen geslagen. Ik haal al het andere eraf en liet alleen het peperkoek mannetje over. Ik was al een tijdje opzoek naar zulke decoratie en ben dan ook heel erg blij met deze schattige varianten. Ik word echt vrolijk van die schattige hoofdjes.

k6

Als laatste nog deze 3 waar van 2 bij de Xenos verkrijgbaar zijn. Ik kocht de eekhoorn en kreeg de beer cadeau van mijn zus. Hoe schattig zijn ze? Ze zijn van glas en ook nog vrij betaalbaar.

De laatste en toch wel het meest dierbaar is het goud/gele beertje. Deze is van mijn ouders en hebben ze al heel wat jaren, echt een antiek stukje. Ik ben er ook al jaren dol op en nu ik uit het huis ben mocht ik deze meenemen om in mijn eigen boom te hangen. Ik vind het geweldig en heel blij dat deze nu bij mij hangt. Het doet mij herinneren aan alle mooie jaren kerst!

k7

Heb jij ook een kerstboom thuis?
Heb jij een thema in je boom hangen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 4 januari 2017 / 10:15

  Wat een leuke kerstboomversiering!
  Liefs,
  Yara

 2. 20 december 2016 / 12:06

  Wat een leuke items allemaal! Ik vind zo’n ‘drukke’ kerstboom altijd zo leuk!

 3. 19 december 2016 / 15:28

  Altijd leuke hangers voor de kerstboom. Zelf ben ik altijd bang dat ik er één laat vallen als ze van glas zijn. Dit is mijn 2e jaar dat ik een échte kerstboom heb staan in mijn woonkamer en doe eigenlijk nooit als thema versieren.

 4. 16 december 2016 / 11:45

  echt een super leuke post is dit 😀 hele klassieke ornamentjes heb je!

 5. Donna
  16 december 2016 / 11:45

  Het nutcracker mannetje vind ik echt super leuk.
  Mooie decoratie heb je hoor!
  LiefsX

 6. Kim
  16 december 2016 / 11:44

  Ohh super schattig <3

 7. 16 december 2016 / 08:52

  Wauw, jij hebt net als je zus ook al zulke mooie kerstversiering! Heel leuk om te zien. Vooral de peperkoek mannetjes en de candycanes vind ik te cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram