My Little Chloés Collection!

My Little Chloés Collection!

My Little Chloé´s schommel

Chloé lanceert half april 2013 een bijzondere limited edition met drie van haar zinnenstrelende geuren in onweerstaanbare miniformaten.

MY LITTLE CHLOÉs bestaat uit de minivarianten van chloé signatuur, love chloé en l´eau de chloé. de schattige miniflacons van 20 ml zijn een exacte kopie van de originele, grotere maten.

Chloé signatuur eau de parfum

een combinatie van poederachtige bloemennoten met vrolijke accenten van pioenroos, lychee en de beeldschone lente fresia. de luchtige, flirtende topnoot drijft weg om de rijkere en sensuelere kant van de roos te onthullen, die verkregen is uit het fluweelachtige binnenste van de bloem. Het opvallende karakter van deze unieke roos wordt vergezeld door de betoverende geur van magnolia en lelietjes-van-dalen én subtiele accenten van warm amber en elegant cederhout.

l’eau de chloé

de uitzonderlijke concentratie van gedistilleerd rozen-water geeft aan de geur een buitengewoon verfrissend gevoel. de chypre roos, overgoten met pure zuurstof, is zo luchtig als dauw. een verfijnde citrus harmonie herinnert aan heerlijke ijskoude limonades in de zomer. de patchoeli, die geleidelijk in verfijnde vleugjes naar bovenkomt, roept de luxe en perfectie op van een perfect afgewerkt kledingstuk.

love chloé

met haar poederige, bloemige aura streelt de subtiele samensmelting van iris, heliotroop, verse bloemen en muskus de huid die herinneringen oproept aan de rouge, talk- en gezichtpoeders uit vervlogen tijden.

CHLOPARF212_Qclie.eps

MY LITTLE CHLOÉs – limited edition

  • chloé signatuur 20 ml Є 36
  • l´eau de chloé 20 ml Є 36
  • love chloé 20 ml Є 36

MY LITTLE CHLOÉs zijn vanaf half april 2013
exclusief bij de bijenkorf en via www.bijenkorf.nl verkrijgbaar
www.chloe.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram