My life TAG ♥

My life TAG ♥

Op de blog van mijn zus kwam ik een TAG tegen die ik nog niet eerder had gedaan, de ‘My Life TAG’. Allerlei leuke vragen over mijn droombaan, favoriete make-up merk en hoe ik ben begonnen met bloggen.

Ik heb de vragen allemaal overgenomen en deze ingevuld met mijn antwoorden. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

♥  Wat is je lievelingskleur?
Ik ben toch wel echt een liefhebber van roze. Qua kleding speel ik graag safe met wit en zwart tinten maar als het gaat om leuke hebbedingen vind ik roze erg mooi! Ohja en koper kleurig en goud vind ik ook echt geweldig!!
♥  Wat is jouw droom carrière?
Mijn droombaan is natuurlijk werken voor fablouise.nl maar ik ben ook erg dol op grafisch ontwerp. Mijn droom carrière is daarom een eigen grafisch bureau waar ik ook nog steeds voor fablouise.nl kan werken. 2 dromen bij elkaar!

27

♥  Waar zou je op jezelf willen wonen?
Zelf zou ik heel graag in Antwerpen willen wonen. Antwerpen trekt mij enorm en ik hoop ooit samen met mijn vriend daar een fijne plek te vinden. Voor nu woon ik nog heerlijk in mijn eigen stad en dat is ook prima!

♥  Wat is je favoriete manier om te reizen?
Met het vliegtuig! Ik vind het nog steeds bizar dat het mogelijk is en je bent zo snel op een andere bestemming! Maar als ik het heb over een bezoekje aan de stad of supermarkt dan vind ik mijn fiets het beste vervoersmiddel.

blog2

♥  Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik ook vooral bezig met mijn blog en vind ik het ook heerlijk om lekker de stad in te gaan. Ik hou van gezelligheid, lekker snuffelen in winkeltjes en genieten van een kop koffie. Met vies weer kruip ik het liefst voor Netflix!

♥  Wat is je favoriete make-up merk?
Ik ben een groot van van essence en Catrice make-up als het gaat om budgetmerken. Maar ik gebruik toch voornamelijk high end make-up zoals Dior, Lancôme, YSL en Chanel. Mijn lipproducten kies ik het liefst van MAC.

♥  Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Mijn favoriete kledingwinkels zijn H&M, Zara en Pull & Bear!

1

♥  Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen tijdens mijn examen periode. Ik deed de opleiding Grafisch Vormgever Mbo niveau 4  en mocht deze versneld afronden. Ipv. 4 jaar mocht ik bij 2,5 jaar al beginnen aan mijn examen. Extreem snel eigenlijk en dat bracht behoorlijk wat stress met zicht mee. Tussen de momenten van ontspanning las ik een aantal blogs en dat vond ik erg leuk. Op dat moment was ik ook erg aan het denken om zelf een blog te beginnen en besloot ook heel snel de knoop door te hakken. Tussen de vrije dagen van school en het leren in werkte ik aan fablouise.nl.

♥  Wat is je favoriete parfum?
Ik heb best een heleboel geuren waar ik dol op ben maar mijn grote favoriet op dit moment is Chloe Love Story!

parfum2

Wil je deze TAG ook invullen, dan mag je hem natuurlijk gewoon overnemen op je eigen blog!

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 18 augustus 2015 / 09:16

  Wat een leuke tag! Mijn favoriete kledingwinkels zijn bij V&D het merk Jane Norman, Vero Moda & H&M! 🙂

 2. 17 augustus 2015 / 21:03

  Leuke tag! Mijn favoriete winkels zijn Vila, River Island, Pull&Bear en Zara

 3. chucky1012
  17 augustus 2015 / 19:20

  Leuke antwoorden van deze tag 😉

 4. 17 augustus 2015 / 15:42

  Wat een leuke tag! Chloe Love Story is inderdaad heerlijk!

 5. 17 augustus 2015 / 12:13

  Aaaah ik vind Chloe Love Story ook zo lekker ruiken, om nog maar te zwijgen over de prachtige flacon! en Pull&Bear vind ik sinds mijn reis naar Spanje ook erg leuk 🙂

 6. 17 augustus 2015 / 11:08

  Joehoe, we hebben hetzelfde parfum! Love Story van Chloe is fantastisch! Mijn favoriete kledingwinkel is Fabriq in Den Haag, hebben de beste spijkerbroeken van verschillende merken en altijd exclusievere en kwalitatief uitstekende kleding en mooie basics, zodat je niet, net als na een bezoekje aan Zara, allemaal met dezelfde jas of tas loopt! x

  • 17 augustus 2015 / 11:12

   Oh die winkel ken ik helemaal niet! Ik wil heel graag nog een keer naar Den Haag en zal die winkel zeker onthouden 😀

 7. 17 augustus 2015 / 10:50

  Wat een leuke Tag is dit , wat gaaf dat je grafisch bureau wilt, lijkt mij ook tof om te doen

 8. 17 augustus 2015 / 10:28

  Wat een leuke tag! Mijn droombaan is ook werken voor mijn eigen blog. En leuk om te lezen hoe je bent begonnen met bloggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram