My life (In)Stagram #2

My life (In)Stagram #2

De eerste week van 2013 zit er alweer op en dat betekend opnieuw een My life in Instagram. Bijna dagelijks maak ik foto’s met Instagram en voor de mensen die mij daar niet volgen, doormiddel van een artikel laat ik zien wat mij afgelopen week heeft bezig gehouden…

De afgelopen week was heerlijk rustig en dat is ook te zien aan het aantal foto’s die ik heb gemaakt, het zijn er namelijk niet zo veel. Benieuwd wat ik die week heb uitgespookt? Kijk snel verder…

1

  • Eens in de zoveel tijd verander ik mijn profiel foto op mijn Social Media, nu is het tijd voor deze foto!
  • Inglot bestelling binnen! Zoals je al op de site hebt kunnen zien ga ik elke maand 1 kleurtje erbij kopen! knap he?

2

  • Een simpele maar vooral heerlijke salade had ik voor mezelf klaar gemaakt. Pasta, kip, rucola, wat feta kaas en tomaat!!
  • De dag ervoor was het wel anders, toen maakte ik samen met mijn vriend een heerlijk Indisch gerecht!

3

  • Vorige week begon ik de week met het kopen van een klok. Ik was totaal niet opzoek naar een klok maar mijn ouders wel, zij konden niks vinden en was ik weer de gene die met een klok thuis kwam. Hij is zo ongelovelijk leuk!!
  • Nail Bubbles uitproberen met mijn zus! Het lijken net snoepjes….

4

  • Op Beautygloss zag ik het filmpje om van Pure kokosolie een lekkere Butter te maken. Ik heb het direct die middag geprobeerd en hij is gelukt!

5

  • Nieuwe shirtje uit de uitverkoop gekocht, zwart gehaakt en ontzettend leuk!!
  • 2 dagen lang zitten filmen en editten, helaas nog steeds niet gelukt! Ik ben het bewerken in MAC gewend maar helaas heeft mijn iMac daar niet zoveel zin meer in, vandaar maar even in windows geprobeerd en het lukt niet ##^*&^@*^@!!!

Dit waren de foto’s van afgelopen week! Wil je als eerst de foto’s zien die ik maakt met instagram? Volg me gerust, je kunt mij vinden onder de naam Fablouiseee

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram