My jewellery favorites Febr.

My jewellery favorites Febr.

1

Ik ben dol op accessoires, het zijn heerlijke dingen om te shoppen en heerlijk producten om je outfitt mee te combineren. Omdat ik nogal snel afwissel als het gaat om sieraden leek het mij een leuk idee om met jullie te delen wat mijn favoriete van deze maand zijn…

Ik ga de deur echt niet uit zonder oorbellen, zonder oorbellen voelt het altijd ”niet” af. Iets wat waarschijnlijk meer dames onder ons hebben. Kettingen vind ik geweldig, maar groot is al snel te groot voor mij en krijg je het  ”daar loopt die ketting met het meisje” effect.  Over ringen wil ik het niet hebben, in een kleine korte tijd van een week of 3 zijn er maar liefst 4 van mijn favoriete ringen gesneuveld, 1 woord VRE-SE-LIJK!!!

Helaas weet ik de prijzen niet meer om er bij te vermelden. maar goed genoeg geklets, kijk mee naar My Jewellery Favorites van deze maand!

Allereerst begin ik met de oorbellen, het zijn er 2 waar ik helemaal dol op ben, 1 die ik al het hele jaar graag elke dag draag en een nieuw model.

Mint groene driehoekjes tekoop bij de V&D

6

Hartjes oorbellen met paars kristal steen NEW LOOK

3

Naast de ketting met het kruisje die je vaker hebt voorbij zien komen op de site, daar ik regelmatig deze prachtig ketting. Hij is gewoon geweldig!

Mint groene edelsteen met gouddraad te koop bij de V&D

7

Dit horloge blijft elke dag maar weer mijn liefje, hij is nog steeds helemaal geweldig, tijdloos & fantastisch.

Daniel Wellington, online te koop bij Daniel Wellington

2

Armbanden is altijd een lastig verhaal, mijn polsen zijn te dun wil het mooi aansluiten. Nu zijn er 2 rose gouden bangles armbanden die net kunnen!

Supertrash & een prachtige inspirende armband die ik tijdens de Grazia Masterclass ontving.

4

5

Niet veel maar toch stuk voor stuk prachtig als je het mij vraagt! Dit waren mijn meest gedragen sieraden van deze maand!

Wat draag jij het liefst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram