MY DESK-SIDE ESSENTIALS!

MY DESK-SIDE ESSENTIALS!

Een van de plekken waar ik veel ben in huis, is mijn werkkamer. Hier staat mijn computer en alles wat ik nodig heb om met mijn blog bezig te zijn. Ik ben iemand die het liefst werkt in een opgeruimde plek zonder teveel poespas en alles bij de hand wat ik nodig heb! Het heeft even geduurd maar op dit moment kan ik zeggen dat ik erg trots en blij ben met mijn werkplek en ik het een plek kan noemen waar ik fijn kan werken en veel inspiratie krijg.

Vandaag laat ik je zien welke essentials er nou allemaal te vinden zijn op mijn bureau en welke onmisbaar zijn. Benieuwd? Kijk mee!


OFFICE Essentials

Op mijn bureau heb ik niet heel veel ditjes en datjes liggen maar heb ik het alleen gene liggen wat ik echt gebruik. Mijn computer hoort daar natuurlijk bij, maar ook een notitieboekje en een pen. In dit boekje noteer ik alles omtrent mijn blog. De overige papierwerken berg ik altijd gelijk op zodat het opgeruimd blijft. Dit leuke roze notitieboekje met gouden details kocht ik trouwens bij de Action.

Nog een onmisbaar item op mijn bureau is een oplaad kabeltje voor mijn telefoon. Als ik aan het werk ben achter de computer laad ik altijd mijn telefoon tegelijkertijd op. Dit leuke koperen kabeltje kocht ik ook bij Action. Een muismat heb ik niet maar zou eigenlijk wel van pas komen. Ik gebruik eigenlijk al tijden een prachtig boekje van Yves Rocher als muismat wat prima werkt trouwens.

BEAUTY

Qua beautyproducten heb ik alleen een handcrème en een lippenbalsem op mijn bureau liggen. Dit zijn de 2 producten die ik iedere dag weer veel gebruik. Op dit moment heb ik de nieuwe lippenbalsem Labellino van Labello en een heerlijke handcrème van Merci Handy liggen. Ik wissel vaak af maar op dit moment zijn dit mijn favorietjes!

OVERIGE

Om mijn werkplek een beetje op te fleuren vind ik het heel leuk om een verse bos bloemen te hebben. Ik heb op dit moment een vaas staan gevuld met gipskruid, fel roze anjers en een paarse sering die zo heerlijk ruikt! Om het s’avonds wat knusser te maken een kaarsjes van Jo Malone. Dit is de geur Lime Basil & Mandarin, heerlijk fris en toch een beetje zoet!Heb jij een fijne werkplek om aan te werken?
Ben je eerder een opgeruimd type of laat je vaak veel te veel slingeren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. Donna
  24 februari 2018 / 09:58

  Wat heb je toch weer een mooie foto gemaakt <3
  Liefs, X

 2. 21 februari 2018 / 09:34

  Wat een prachtige foto’s en je bureau ziet er heel netjes en toch leuk uit! Mag ik vragen waar je telefoonhoesje van is? Die ziet er zo leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram