Budget Monday – My Budget Favorites!

Budget Monday – My Budget Favorites!

budget1Budget make-up shoppen is natuurlijk het fijnste voor je portemonnee en soms merk je gewoon ook dat een budget merk heel dichtbij een A- merk komt. Ik heb in mijn stash een paar budget producten die ik graag elke dag weer erbij pak om mijn make-up mee te doen.

Ben je een beginner met make-up of wil je niet veel besteden? Dan heb ik hieronder een paar tips die vast en zeker goed van pas komen in je stash en waar ik niet meer dan €5,- voor heb betaald! Kijk mee!

2

Miss Sporty Morning Baby BB Cream – Deze BB Cream heb ik al een behoorlijke tijd in mijn stash en in het begin vond ik hem niet zo bijzonder. Tegenwoordig vind ik dat wel en gebruik ik hem regematig wanneer ik even snel de stad in moet of een boodschap moet halen voor net een beetje dekking.

Essence Get BIG mascara – Deze mascara is ideaal wanneer je wat meer tijd over hebt om mascara aan te brengen. De borstel is erg dik waar ik niet fan van ben maar ondanks dat is hij heel mooi op te bouwen in lagen.

3 essence Long Lasting Colour Crush – De nieuwe lipsticks van essence zijn echt met enorme sprongen vooruit gegaan. 1 van mijn favoriete die ik er graag bij pak is de knal roze Colour Crush. Hij is fijn, dekt mooi en voelt niet droog aan.
MUA & elf – 2 blushes van het merk MUA en elf vind ik ideaal om mee onderweg te nemen. Ze zijn allebei totaal anders en mocht er iets mee gebeuren dan is het vanwege de prijs geen ramp. Vooral de blush van MUA vind ik prachtig, hij heeft mooi, sterk pigment en de kleur is prachtig. De blush van elf is zacht roze en geeft een mooi neutraal, zacht effect.

4 essence Lash & Brow Gel & Catrice Concealer – Dit product van essence heb ik al jaren in mijn stash en is dagelijks een grote favoriet. Deze wenkbrauw gel zorgt er namelijk goed voor dat mijn wenkbrauwen mooi bij elkaar blijven. De Light Reflecting concealer van Catrice is helaas op maar wow wat was dit een top product. Ik heb hem veel gebruikt en behoort zeker bij mijn favoriete. Tijd om snel een nieuwe te scoren!

Catrice Made to Stay inside eye, essence Stays eyepencil & Catriece Long Lastin lip pencil – 2 producten die heerlijk budget zijn en ideaal voor dagelijks gebruik. De highlighter stift van Catrice zorgt voor een frisse blik, de essence Stays Eye Pencil is prachtig als basis voor oogschaduw en de Catrice lip pencils zijn echt een must. Dagelijks gebruik ik ze alle 3 graag.

5 Catrice Eyebrow set – Wenkbrauwen zijn bij mij heel belangrijk, ze zijn dik en opvallend en moeten elke dag weer perfect in vorm zijn. Mijn wenkbrauw kleur is zwart en met dit setje poeder van Catrice kan ik met de donkerste kleur de ‘open plekjes’ mooi opvullen.

Catrice Liquid Metal & HEMA Eye Brush – Deze nieuwe collectie met oogschaduw in het schap van Catrice trekt zeker alleen al de aandacht door de structuur. Ik vind de kleur Nougat it Right echt prachtig en is echt een budget lieveling. De Hema oogschaduw kwast is echt een aanrader, hij is fijn, makkelijk in gebruik, compact en zacht voor de ogen. Ideaal om je oogschaduw mee aan te brengen!

6Wat zijn jouw budget favoriete die je graag gebruikt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram