Muziek luisteren zonder koude oren te krijgen!

Muziek luisteren zonder koude oren te krijgen!

m1De winter is nog nergens te bekennen maar toch wil ik je vandaag een super handige gadget laten zien die ideaal is voor de winter die (misschien) nog wel gaat komen en anders gewoon voor nu…

Een Beanie met ingebouwde hoofdtelefoontjes, hoe gaaf is dat? Ik ben ieder geval al helemaal verkocht aan dit item want ook zonder winterse buien draag ik dit gewoon heerlijk om muziek te luisteren. Ik irriteer me namelijk altijd aan oordopjes in mijn oor, het zit voor geen meter en dit ding is de oplossing voor heel veel problemen en ideaal voor mensen die veel buiten activiteiten doen en graag muziek willen luisteren. Kijk mee!

m2Aan de buitenkant is niet te zien dat er speakers in de must verstopt zitten, het enige is het kabeltje om aan te sluiten op je mobiel of muziek apparaat. Binnenin de muts is een opening aanwezig waar de speaker naar toe gaan. In de muts zelf zitten 2 redelijk grote (maar platte) rondjes waar de muziek uit komt. Je plaats die op je oren en je hebt heerlijke muziek en warme oortjes!!

De must is gebreid en naast grijs ook verkrijgbaar in zwart. Hij is uniseks dus draagbaar voor zowel man als vrouw. De muts is met de hand te wassen maar daarvoor moet je wel de speakers eerst verwijderen.

m3Of je nu gaat hardlopen, skiën of gewoon bloggen achter je computer, waar je ook bent de Beanie kun je overal gebruiken want naast dat die lekker warm is, is hij ook nog is stijlvol! Ik ben helemaal enthousiast ik heb ieder geval op de eerste plaats geen koude oren meermaar ook direct al die ergernissen niet, van oordopjes die uit mijn oor vallen, kabeltjes die in de knoop raken en zelf kwijt. Nee alles is opgelost dankzij dit item!

m4De iMusic muts is verkrijgbaar in de webshop van www.mobilefun.nl voor €24,49.

Wat vind jij van deze manier van muziek luisteren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram