Muziek luisteren onder de douche!

Muziek luisteren onder de douche!

muziek1Hoe heerlijk is het om tijdens een ontspannen douche momentje ook nog is heerlijk te kunnen genieten van je favoriet muziek! Of wat dacht je van meezingen en iedereen in huis laten weten dat je toch echt wel een muziek carrière kan beginnen?

Het kan nu allemaal dankzij dit kleine, schattige ronde bolletje die ervoor zorgt dat je muziek kunt luisteren onder de douche en in bad!  Dit bolletje is namelijk een bluetooth douche speaker die door middel van het bluetooth signaal naar je tablet of mobiel muziek kan laten afspelen die jij graag wilt horen. Hoe ideaal is dat?

muziek2De douche speaker is gemaakt van siliconen en heeft op de achterkant een grote zuignap waarmee je hemt kunt bevestigingen aan de douche/bad wand waar je hem wilt hebben.  Het bolletje is voorzien van alle gemakken. Zo kan je vooruit spoelen en natuurlijk achteruit. Je kunt het liefje op pauze zetten en zelfs telefoontjes beantwoorden wanneer er gebeld wordt!  Je hebt gegarandeerd 6 uur lang luister plezier en als die op is kan je hem opladen via de bijgeleverde USB stick waardoor je weer weken lang kunt genieten.

muziek3Ik heb hem al enige tijd in gebruik in het huis van mijn vriend en ik ben niet de enige die het een geweldig ding vind. Ook mijn vriend heeft muziek aanstaan onder de douche en ik kreeg van vrienden al direct de vraag ‘Dit heb ik ook nodig, waar haal je zoiets’. Lekker muziek luisteren onder de douche, wie wil dat nou niet?

muziek7Het enige probleem die ik zie is dat ik door dit handige apparaat de neiging heb nog langer te douchen dan ik eigenlijk moet doen. Het is zo heerlijk om te douchen en muziek te luisteren tegelijk. Het geeft echt positieve energie op een of andere manier. Het is makkelijk te bedienen, het werkt fijn zonder enige problemen en het is ook nog is een leuk opvallend kleurtje. Kortom ik ben zelf al helemaal verkocht!

Verkrijgbaar in meerdere kleuren in de webshop van Mobilefun voor €19,95

Wat vind jij van dit apparaatje?
Zou jij het fijn vinden om muziek te luisteren onder de douche?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram