Mushroom Lamp van Kruidvat!

Mushroom Lamp van Kruidvat!

Lieve lezers opgelet! Ren naar Kruidvat voor dit geweldige Mushroom lamp van VILLA VOLANCE. Ik ben zelf een enorme liefhebber van interieurs items met een gouden look en toen ik tegen item aanliep in de Kruidvat was ik gelijk verkocht!

Op dit moment zijn Mushroom lampjes een ware hit en deze van het Kruidvat is een heel tof exemplaar dit ook nog is super betaalbaar is. Voor 10 EUR staat dit Mushroom lampje te shinen in jouw interieur.


Het design van deze Mushroom lamp is ontzettend stijlvol en lekker tijdlood. Hij werk zonder stroom en is daarom perfect om overal in huis neer te zetten. Dit lampje laat je namelijk op met een meegeleverd USB kabeltje!

Het lampje zelf heeft 3 standen, zo geef warm licht, wit licht en is er een neutrale stand. Daarnaast kun je ook nog zelf door je vinger op de bushroom lamp te houden de felheid instellen. Hoe ideaal is dat? Ik heb eigenlijk spijt dat ik er maar 1 heb meegenomen want waar ik eigenlijk in huis ook ben, zo’n Mushroom lamp past overal perfect.


Ik had hem eerst in de keuken staan maar toen ik hem even verplaatste naar mijn hal vond ik dit ook een geweldige plek. Het is nu weer veel eerder donker en dan is het zo gezellig om wat sfeerlampjes in huis te hebben. Ik ga ieder geval snel weer terug naar het Kruidvat met de hoop nog zo’n toffe Mushroom lamp te kunnen scoren!

@fablouise.nl

Gouden Mushroom Lamp van @Kruidvat ✨ 3 verschillende licht standen en oplaadbaar met USB! €10 ✨ #rennen #kruidvat #fy #kruidvatnederland #fypage #voorjou

♬ Fadeaway – Official Sound Studio

De VIlla Volance RVS Mushroom Lamp van Kruidvat is verkrijgbaar voor 10 EUR.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram