MUA || Sweet Sheen Lip Balm French Violet

MUA || Sweet Sheen Lip Balm French Violet

m1

Vandaag review ik een nieuw lipproduct van MUA, Make Up Academy! Het gaat om de Sweet Sheen Lip Balm die perfect passen voor in de zomer. In totaal zijn ze verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. 

Ik laat je vandaag kennis maken met de paarse tint uit de collectie, de French Violet. Ben je benieuwd hoe deze nieuwe lip balm is? Kijk snel mee!

Ik heb zelf een aantal lipproducten van MUA in mijn stash en die vind ik qua kwaliteit erg verschillend. Zo vind de de normale lipsticks erg fijn en heel mooi maar vind de ik prachtige matte lipsticks iets te droog.

m3

Deze nieuwe lipproducten zorgen ervoor dat je lippen heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelen en daarnaast ook nog is een subtiele tint geven. Ideaal wanneer je wel een leuk kleurtje wil dragen maar niet teveel.

Ik heb de kleur French Violet, dit is een zoet paars kleurtje die erin de verpakking heel erg leuk uitziet. In totaal bestaat de collectie uit 6 verschillende kleuren.

m4

Hieronder de swatch van French Violet.m5

En aangebracht op mijn lippen.

mua

Nu heb ik best een hoop lipproducten in mijn stash maar toch ben ik weer enthousiast geraakt. De kleur van French Violet en de substantie van de balm zijn gewoon hartstikke top. De kleur vind ik zelf gewoon prachtig en heerlijk zoet voor de zomer en mijn lippen voelen daarnaast heerlijk zacht. Ik ben echt heel enthousiast en ik denk dat ik naar het schap ren voor andere kleurtjes!

m1
De Sweet Sheen Lip Balms kosten €3,49 per stuk.
Verkrijgbaar bij het Kruidvat met MUA schap.

Wat vind jij van de Sweet Sheen Lip Balm? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram