MUA | Skin Define Hydro PRIMER!

MUA | Skin Define Hydro PRIMER!

Een tijdje geleden ontving ik een product van MUA (Makeup Academy) uit een geheel nieuwe collectie van dit fijne betaalbare merk. MUA introduceert namelijk de Skin Define Hydro collectie, musthave gezicht producten die passen bij dit seizoen.

Ik was direct erg nieuwsgierig en ben mij gaan verdiepen in dit nieuw product verstopt in een rond glazen doosje. Benieuwd? Kijk mee!

m1

De nieuwe Skin Define Hydro collectie is zoals ik in het begin al zijn perfect voor dit seizoen. Dit seizoen draait namelijk om ‘no make-up skin’  en daar past deze collectie helemaal bij. Iedere Skin Define Hydro product uit de collectie geeft namelijk de huid een super verfrist en gehydrateerd gevoel omdat de producten worden geformuleerd met Vitamine E en Jojoba. De producten zorgen er voor dat je huid er fris en levendig uitziet!

m3

De Skin Define Hydro collectie bestaat uit 3 verschillende producten:

 • Skin Define Hydro Foundation €5,49
  Beschikbaar in de kleuren: Ivory, Ivory Flush, Natural Ivory, Natural Beige en Beige
 • Skin Define Hydro Powder €5,99
  Lichtgewicht setting powder voor natuurlijke afwerking. Geschikt voor meerdere huidtinten.
 • Skin Define Hydro Primer €6,99
  Een frisse en gehydrateerd primer in gel formule. Fijne lijntje worden verminderd voor een egale huid.

m6

Mijn eerste reactie toen ik het product zag was positief maar ook een beetje verrast. De primer ontvang je in een rond glazen potje met daarin een gel. Het is flubberig en een product waarvan je niet direct denkt dat het een primer voor je gezicht is.

De geur is licht fris maar vrij neutraal, de gel zelf is erg zacht en trekt snel in de huid.

m5

Ik ontdekt direct een nadeel en dat komt omdat de primer in een potje zit en dit werkt vaak niet hygiënisch. Hier let ik zelf altijd op wanneer ik een product zal aanschaffen.

mua4

Na enige moeite haal ik een stukje gel uit het potje, het is best apart en daardoor ook wel een beetje grappig. De gel zelf is ontzettend zacht en wanneer je deze uitsmeert merk je ook dat hij heel vriendelijk is voor de huid en lekker snel intrekt.

Hieronder het product aangebracht op mijn hand. (Verschil in belichting tussen de 2 foto’s komt door de zon)

mua5

Hieronder het product uitgesmeerd op mijn hand.  (Verschil in belichting tussen de 2 foto’s komt door de zon)

hydro

Conclusie: Zoals ik al aangaf vind ik het jammer dat het product in een potje zit en niet bijvoorbeeld in een tube. Een tube verpakking is veel hygiënischer en ook een stuk makkelijker. Ik vind het wel erg leuk dat MUA met vernieuwde producten komt, zelf is het product erg zacht en verfrissend voor de huid en de toevoeging van Vitamine E vind ik een pluspunt.

Dit product is dan ook wel een echte oppepper voor je huid die je gezicht een frisse boost geeft. Door de hydratatie krijgt je gezicht daarom een frisser en levendige blik!

mua

De producten van MUA zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Heb jij ervaring met het merk MUA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 17 mei 2016 / 07:57

  Die gel vind ik er wel fijn uitzien. Ik zie niet echt verschil waar je het hebt uitgesmeerd alleen. Het potje ziet er mooi uit, maar is inderdaad minder praktisch…

  • 17 mei 2016 / 09:09

   Het verschil is heel lichtjes te zien, op de plek waar het is uitgesmeerd is het door de gel een stuk meer gehydrateerd wat een ‘fris’ effect geeft.

 2. 16 mei 2016 / 18:41

  Klinkt heel grappig! en die structuur heb ik ook met een primer , volgens mij van de Etos.

 3. 16 mei 2016 / 11:23

  Gekkig dat het een gel is, haha! Wel heel lekker fris voor de zomer. Prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik ben het er wel mee eens, dat een potje niet zo fris is. Misschien hadden ze er een spateltje bij moeten doen!

 4. 16 mei 2016 / 10:37

  Ik vind het er grappig uit zien haha! Maar ik zou zelf een tube ook fijner vinden! Ik vraag me wel af of mijn gevoelige huid dit wel aan zou kunnen!

 5. 16 mei 2016 / 09:01

  Oh ja, inderdaad niet de textuur die je zou verwachten van een primer, speciaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram