Lente lakjes van MUA!

Lente lakjes van MUA!

nagellak1Helaas zijn mijn nagels nog niet mooi genoeg om nagelllakjes te testen op houdbaarheid en kwaliteit maar ik kan je wel de kleuren laten zien en vandaag heb ik twee nieuwe lakjes van het merk MUA…

Op het eerste gezicht deed het mij direct denken aan de lakjes van Essie. De uitstraling ziet er namelijk precies het zelfde uit, alleen dan wat kleiner en de prijs is ook een stuk voordeliger. Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

Bright Coral

Bright Coral is een mooie donker roze kleur die mij doet denken aan een heerlijke zoete aardbei.

nagellak2Strawberry Crush

Strawberry Crush vind ik een heel lief lakje. Het is namelijk een onwijs zoet, glazuur roze lakje die natuurlijk heel leuk is in het voorjaar en de zomer.

nagellak3Hieronder het resultaat met 2 laagjes. Allebei de kleuren hebben bij 2 lagen een mooie dekking en de kleuren knallen eruit. Of de kwaliteit goed kan ik met een nagellakwiel helaas niet bepalen. Wel vind ik de kleuren heel mooi overeenkomen en heel intens. 

Vooral Strawberry Crush vind ik geweldig leuk, Bright Coral is toch donkerder roze dan ik dacht, hij heeft een soort van rode gloed maar ook erg leuk.

nagellak4

MUA wordt binnenkort  (over ongeveer 3 weken) verkocht in een aantal Kruidvat filialen. De nagellakken online kosten 1 pond per stuk. Wat een prikkie!!
Kijk in de webshop voor alle kleurtjes van dit merk.

Heb jij ervaring met de nagellak van MUA?
Welk kleurtje vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram