MUA – Mega Volume Mascara!

MUA – Mega Volume Mascara!

mua1Budget mascara’s zijn altijd leuk om te testen, want wie weet heb je wel te maken met een toppertje zonder dat je veel geld hoeft te betalen.

Dit fijne merk is over een aantal weekjes (2) te vinden in een aantal Kruidvat filialen en heeft naast een assortiment mooie producten ook nog is een fijn prijskaartje. Vandaag wil ik je kennis laten maken met de Mega Volume mascara van MUA. Kijk mee!

mua2Opvallend zijn ze zeker in deze knal roze huls. Ik heb van dit merk twee varianten van de MEGA Volume mascara, de Black/Brown en de Black Waterproof. Allebei zijn ze precies het zelfde alleen de een is waterproof en de ander heeft en net iets lichtere zwarte teint.

De Mega Volume mascara is echt een mascara die je moet opbouwen met laagjes. Het eerste laagje belooft lengte te creëren en de volgende laag zorgt voor een dramatische gevulde oogopslag.

mua3Allebei de borsteltjes zijn van rubber en hebben allemaal kleine flexibele haartjes. Perfect om iedere wimper te voorzien van een laagje. De wimpers perfect gescheiden en gedefinieerd.

mua4Ik heb de Black/Brown variant getest op mijn wimpers en heb 2 laagjes opgedaan. Ik had zelf geen idee wat ik mij moest voorstellen met de Black/Brown kleur maar in mijn ogen is het gewoon een zwarte mascara.

mascara1Zoals je misschien weet zijn mijn eigen wimpers ontzettend dun en klein. Het effect van deze mascara is op mijn wimpers goed te zien. Toch is het MEGA effect niet helemaal waar te maken. Ik vind het fijn dat de mascara alle kleine haartje bij langs gaat en mijn wimpers voorzien van aan mooi laagje. Het borsteltje neemt ook niet teveel mascara op waardoor je niet snel klontjes krijgt.

mascara2

Ik ben best tevreden aangezien mijn dunne wimpers toch een boost krijgen. Of het MEGA is wil ik niet zeggen maar hij doet zijn werk. Mijn wimpers blijven flexibel en de mascara blijft ook goed op zijn plek. Voor een mooie oogopslag is hij prima!

De MUA Mega Volume Mascara is binnenkort verkrijgbaar bij een aantal Kruidvat filialen in het MUA schap voor € 4,99

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram