MUA – Matte Lipstick Pouty Pink

MUA – Matte Lipstick Pouty Pink

pink1Alweer een tijdje geleden schreef ik een review over een mooie koraal kleurige matte lipstick van MUA genaamd Peachy Keen. Nu MUA bij ons verkocht wordt in het Kruidvat besloot ik ook de andere knal matte kleur te halen en hier een review over te schrijven…

Het gaat om Pouty Pink, een mooi matte barbie roze kleur die in het voorjaar en de zomer je lippen moeten laten stralen!

pink2Helaas viel de structuur van de matte lipstick Peachy Keen een beetje tegen, de kleur is prachtig maar de lipstick zelf is erg droog en lastig aan te brengen. Ik denk dat de roze lipstick hetzelfde probleem zal hebben maar omdat ik de kleur zo ongelofelijk mooi vind in de huls moest ik deze gewoon testen.

Net zoals de andere vind ik de huls en de vormgeving van de lipstick weer geweldig, ik vind een witte huls namelijk prachtig en helemaal als er ook nog is een knal kleur inzit trekt dat mij echt de aandacht.

pink3Hieronder de swatch op mijn hand.

pink4En het resultaat op mijn lippen.

poutypinkPouty Pink is een geweldige knal kleur in de huls is het echt een juweeltje en een must om te hebben in je tas. Helaas is ook de structuur hiervan weer erg droog en het aanbrengen lastig wat vaak het probleem is bij matte kleuren. Scub daarom je lippen goed zodat je droge plekken tegengaat en losse velletjes niet ziet zitten. Of gebruik een speciale lippen topcoat voor een zacht resultaat. De kleur is mooi maar ik vind het persoonlijk geen uitblinker.

Verkrijgbaar voor €3,49 bij het Kruidvat

Wat vind jij van Pouty Pink?
Heb jij ervaring met een lipstick van MUA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram