MUA – Lipstick Matte Peachy Keen

MUA –  Lipstick Matte Peachy Keen

mualipstick3Zoals waarschijnlijk iedere beautylover al heeft gehoord komt het Londense Make Up Academy (MUA) naar onze Nederlandse schappen in het Kruidvat…

Over 3 weken ongeveer zullen er maar liefst 100 grote filialen gevuld worden met een enorm schap met MUA producten die er niet alleen heel erg leuk uitzien, ze zijn ook nog is kwalitatief erg goed en heerlijk betaalbaar. Ik ontving in mijn Goodiebag van het Kruidvat een matte lipstick van het merk. Ik kon niet wachten deze te testen dus heb ik vandaag alvast een review voor jullie. Kijk mee!

mua2

Twee jaar geleden bestelde ik voor het eerst bij MUA en kocht ik o.a.. een lipstick van dit merk. Over dat product was ik razend enthousiast maar nu het merk ook komt met een aantal matte varianten word ik nog blijer. Matte lipsticks vind ik persoonlijk prachtig maar ze moeten wel goed zitten op je lippen en niet droog aanvoelen. Ik ben daarom erg kritisch als het gaat om deze producten.

Ik de goodiebag zat een prachtige witte huls met en mooie perzik kleurige lipstick. Tijdens het event sprak de kleur mij al aan want deze kleurtjes zijn het helemaal voor in het voorjaar. De matte lipsticks komen in 4 varianten, zo zag ik ook al tijdens het event dat er een knal roze kleur komt (WAUW) en een knal rode. Welke de 4e kleur is durf ik niet te zeggen maar ik ben benieuwd. Ik heb de Perzik kleur ontvangen, genaamd Peachy Keen. Een mooie zacht, oranje/roze kleurtje.

mua4Hieronder het resultaat van de lipstick op mijn lippen. Hij is zacht koraal met een matte finish.

mualips1

Nu moet ik zeggen dat ik de kleur erg mooi vind maar dat ik hem wel een beetje moeilijk vind aanbrengen omdat hij redelijk droog is. Ik merk op de lippen dat hij ook aanwezig voelt en heb je zelf al erg droge lippen en losse velletjes dan zie je dat erg goed zitten door deze matte kleur. Daarom is het handig om je lippen goed te scrubben en mocht je hem erg droog vinden voelen, een lip top coat eroverheen doen zodat het droge gevoel iets weg gaat. Ondanks dat, een lekker lente kleurtje tegen een mooi prijsje.

MUA is verkrijgbaar over ongeveer 3 weken in 100 grote Kruidvat filialen.
Nog even geduld dames!!

De matte lipsticks kosten €3,49 per stuk.

Ben jij al bekend met MUA?
Wat vind jij van deze matte kleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram