MUA – Kiss Proof Lip Stain

MUA – Kiss Proof Lip Stain

muaNog maar een aantal dagen terug liet ik je kennis maken met de lip stains van Primark. Heel toevallig ontving ik in mijn goodiebag van MUA ook een lip stain en die wil ik vandaag reviewen op de site.

Lip stains vind ik persoonlijk ideaal omdat ze bijna niet aanwezig voelen op de lippen, meestal erg intens zijn van kleur en lang blijven zitten. De lip stain van MUA heeft de naam Kiss Proof en heeft een mooie licht roze kleur. Zoals ik ben gewend van Lip stains van Primark komt de verpakking vaak niet overheen met de kleur op de lippen. Ik ben benieuwd!

mua1De Kiss Proof lip stain is in de kleur Fabullcious, een zacht roze kleur en heeft een zoet geurtje wat ik persoonlijk een leuk detail vind.

mua2Net zoals de lip stains van Primark heeft deze ook weer de uitstraling van een stift, wat natuurlijk erg handig en leuk is bij het aanbrengen.

De lip stain heeft een waterproof volume waardoor het niet afgeeft, ook zorgt het product ervoor dat je lippen niet uitdrogen.

mua3Een lip stain kan je natuurlijk gebruiken om je hele lippen te voorzien van een laagje, maar je kan het natuurlijk ook gebruiken voor alleen de omlijning of als basis!

mua4Hieronder het resultaat van de lip stain op mijn hand.

mua5En natuurlijk het resultaat op mijn lippen. lipstainmuaDe lip stain zelf vind ik mooi qua kleur, brengt ook weer makkelijk aan met de stift en blijft goed zitten. De geur eraan vind ik zelf erg prettig en een leuke pluspunt aan het product. Ik ben zeker benieuwd naar de andere kleuren!

Hoe duur de Lip stain in Nederland gaat kosten durf ik niet te zeggen, online zijn ze ieder geval verkrijgbaar voor 3 pond per stuk in drie kleuren.

Wat vind jij van deze kleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram