MUA | Conquer The Contour

MUA | Conquer The Contour

MUA is een van de mooie budget make-up merken die verkrijgbaar is in Nederland. Ik ontdekte MUA voor het eerst in Engeland en werd ook enorm blij met het nieuws dat het naar Nederland kwam. Het schap is niet altijd even up to date maar mochten er nieuwe producten zijn, dan is het even wegdromen!

MUA heeft nu een aantal nieuwe producten die helemaal passen bij het populaire ‘contouren’ en je look nog uitdagender te maken. Ik ontving deze producten en laat ze je vandaag zien. Kijk mee!

mua1Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit €7,49

Een van de pareltjes is de Bronze & Sculpt Contour kit. Contouren is helemaal hot de laatste jaren en ook budgetmerk MUA kon niet achter blijven met een mooi product. Met deze Contour kit word je echt een Pro is het shapen van je gezicht. Het goud glimmende doosje bevat een bronzer en highlighter om lekker mee aan de slag te gaan. Naast de poeder zit er ook een spiegeltje in het doosje waardoor je dit product ook gemakkelijk meeneemt .

mua3

Wanneer je het doosje openmaakt is de eerste poeder die je ziet de highlighter. Hij lijkt wat bruin maar deze is toch erg shiny als je hem swatcht.

mua4

De tweede laag in het doosje is de bronzer. Deze is aardig aan de donkere kant maar tijdens het swatchen merkte ik dat je hem mooi kunt opbouwen.

mua5

Hieronder de swatches van de producten. Link de highlighter, rechts de bronzer.

m6

Rhapsody Eye + Face Palette €6,99

Ik ken MUA vooral van de mooie palettes en dupes van de Urban Decay Naked producten. In het schap liggen al een hoop mooie varianten maar er is nu een nieuwe bij met zowel oogmake-up als poeders voor het gezicht, de Rhapsody Palette. Het palette heeft mooie warme neutrale oogtinten en bevat een crème bronzer en highlighter. Voor de rest zit er ook nog een kwastje in voor het aanbrengen.

mua6

mua7

Hieronder de swatches van de crème bronzer en highlighter.

m3

Hieronder de swatches van de eerste rij oogschaduw kleuren. Het pigment is erg sterk!

m4

Hieronder de swatches van de laatste rij oogschaduw kleuren. Ook deze hebben een sterk pigment.

m5

Eye Define Volume & Line Mascara €5,49

MUA heeft een handig 2-in-1 product bedacht waarmee je een intense ooglook kunt maken. Het product bevat namelijk een soft kajal liner en een mascara. 
mua9

Het mascara borsteltje ziet er prima uit, niet te dik niet te dun!

mua8

m2

De soft kajal ziet er ook erg interessant uit, hij is erg vloeibaar, brengt mooi aan en de kleur is intens zwart.

m1

Pro Base Mattify Fixing Spray €6,99

Als laatste een product om je look helemaal af te maken, de Pro Base Mattify Fixing Spray. Setting sprays zijn echt een must om te hebben in je stash, dit als laatste stap in je make-up routine geeft net dat beetje extra.

mua10

Hieronder het resultaat van de producten aangebracht op mijn gezicht. Ik heb de highlighter en bronzer gebruikt uit de contour kit, de mascara en kajal en als laatste de fixing spray.

m7

Conclusie: De Bronze en Sculpt kit vind ik echt erg mooi product, de higlighter is prachtig en met de bronzer kun je fijn werken. De Eye Define volume & line mascara vind ik daarin tegen niet echt een geweldig product. De kajal heeft een intens zwarte kleur maar brengt door de grove punt toch lastig aan. De mascara doet niet zoveel met mijn wimpers, ik zie toch iets meer effect. De setting spray vind ik dan wel weer een mooie product, je ziet echt dat je make-up wat beter op de huid zit en toch een wat natuurlijker effect.

mua1

De producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat in het MUA schap.

Wat vind jij van deze producten? Heb je ervaring met dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. 10 april 2016 / 17:10

  Wauw, het palette vind ik er heel mooi uit zien! De rest spreekt mij niet zo aan eigenlijk, ik ben niet zo fan van de mascara’s van MUA, haha! 🙂
  liefs

 2. 8 april 2016 / 11:22

  Zonder naar de titel te kijken dacht ik dat je een chique merk ging reviewen toen ik de foto’s zag. Wauw, wat zien de nieuwe producten er toch mooi uit! Vooral het palette heeft mijn aandacht getrokken <3

 3. 7 april 2016 / 21:34

  Wat een mooie review toch weer! Ik vind het oogschaduwpalette er erg mooi uit zien. De settingspray lijkt me ook echt heel erg prettig. Jammer dat de mascara wat minder goed beviel, maar het effect is inderdaad niet denderend.

 4. 7 april 2016 / 18:53

  Ik vind de producten er goed uitzien, fijne review!
  X

 5. 7 april 2016 / 13:05

  Ik heb de producten zelf ook allemaal nog liggen en was al benieuwd hoe dat zou uitpakken met die dikke punt van het kajal potlood. Ben benieuwd hoe ik het zelf ga ervaren, haha. Fijne review verder 🙂

 6. 7 april 2016 / 12:28

  Mooie naturelle look! De oogschaduw ziet er wel goed uit zeg! Ga je daar ook nog een look mee maken?

 7. 7 april 2016 / 10:50

  Ik ken dit merk eigenlijk nog niet, of na ja ik heb er nog geen producten van gebruikt. Maar dit lijken me erg fijne producten! En je hebt ook prachtige foto’s gemaakt <3

 8. 7 april 2016 / 10:11

  Jammer van de mascara en de eyeliner, maar voor de rest klinkt het allemaal prima.

 9. 7 april 2016 / 09:33

  Ik vind de producten er echt goed uit zien, fijne review zeg!!

 10. 7 april 2016 / 09:19

  Wat een fijne review heb je geschreven. Ik heb deze producten ook ontvangen en ze liggen nog klaar om gereviewed te worden. Ik ben erg benieuwd wat mijn mening gaat zijn over deze producten!

 11. 7 april 2016 / 08:52

  Mooie foto’s en een leuk overzichtje! Ik ben wel nieuwsgierig naar het Kajal potloodje… Laat ik het ook maar proberen.

  • 7 april 2016 / 09:03

   Dankjewel 🙂 Veel succes met het Kajal potloodje, hij is moeilijk in gebruik 😛

 12. 7 april 2016 / 08:31

  Ik vind die verpakkingen vooral zo gaaf! die 2 laagjes in het doosje en dat palette.

 13. 7 april 2016 / 05:29

  Ik heb deze producten ook ontvangen. De bronzer vind ik erg mooi, de highlighter vind ik persoonlijk iets minder haha. Ik vind het wel een hele mooie. leuke contouring kit. Het kajal potlood is zo dik, daar kun je vrijwel onmogelijk een mooie, strakke, dunne lijn mee zetten. Jammer! De setting spray is prima en doet zijn werk goed, alleen ben ik zo gek op mijn MAC Prep & Prime FIx+ spray dat ik daardoor tot nu toe geen enkele andere fixing spray heel fijn vind.

  • 7 april 2016 / 08:31

   Pff jaa ik zou het echt knap vinden als iemand met die kajal een mooie dunne lijn kan zetten. Ik ieder geval niet 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram