MUA Bronzed Perfection & L’Oreal Glam Bronze

MUA Bronzed Perfection & L’Oreal Glam Bronze

1Hi Ladies! Vandaag heb ik een dubbele review voor jullie van twee brons producten. De zomer is de tijd om je huid te bronzen en een summer beach look te creeren.

Nu zijn er een hoop brozers verkrijgbaar en is het altijd een beetje zoeken welke tint het beste match en het mooiste effect geeft. Om je een beetje te helpen review ik vandaag twee brons producten van MUA Make-up Academy en L’Oreal. Benieuwd? Kijk snel mee!

3De bronzers die ik review zitten allebei verpakt in een grote ronde verpakking. De verpakking van de La Terra van L’Oreal spreekt mij persoonlijk meer aan omdat deze verpakking natuurlijk heerlijk zomers is.

Leuke tip:

Wist je trouwens dat bronzers ook ideaal zijn om te gebruiken als poeder over je voeten. Wanneer je open schoentjes draagt (Ballerina’s) en de bovenkant van je voet is nog een beetje licht van kleur is, dan is een bronzer ideaal om wat meer kleur te geven. Gewoon simpel met een poederkwast!

L’Oreal Glam Bronze La Terra

4

5

MUA Bronzed Perfection

6

7

Een opvallend punt is de textuur in de bronzer zelf. Bij MUA is er ‘Bronzed’ in de poeder gedrukt en bij de bronzer van L’Oreal is het een effe vlak. Volgens mij is er trouwens wel een variant verkrijgbaar van L’Oreal met een prachtig textuur erin.

8

Qua kleuren zie ik zelf goed het verschil. De bronzer van MUA oogt bruiner en de Glam Bronze van L’Oreal meer oranje.

Hieronder de swatches van de bronzers.

9

Zoals ik al dacht is de bronzer van L’Oreal erg aan de oranje kant waardoor ik bang ben dat deze niet goed met mijn eigen huid matcht.

Het resultaat op mijn gezicht.

10

Conclusie:

Volgens mij is het wel duidelijk dat de mooi verpakte bronzer van L’Oreal niet matcht met mijn huid. Hij is veel te oranje en oogt niet natuurlijk. De structuur van het product is overigs wel mooi en brengt ondanks de kleur ook mooi en zacht aan. De bronzer van MUA is meer mijn ding en oogt een stuk natuurlijker op mijn huid. Ook deze brengt mooi aan en voelt zacht op de huid. Hij is mooi op te bouwen en zuinig in gebruik. Kortom, MUA Bronzed Perfection is mijn favoriet van deze twee.

2

La Terra Bronzing Powder van L’Oreal is verkrijgbaar voor €15,99.
De Bronzed Perfection van MUA is verkrijgbaar voor €5,49

Gebruik jij een bronzer? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram