Review – MOROCCAN OIL Luminous Hairspray

Review – MOROCCAN OIL  Luminous Hairspray

Ik ben geen echte haarspray gebruiken, ik ben namelijk al snel bang dat mijn haar er droog of juist vet uit gaat zien wanneer je veel van deze producten gebruikt. Maar natuurlijk komt het wel is voor dat je een hele dag op pad moet en je wilt dat je haar lekker lang in model blijft zitten. Dan is haarspray een ideale oplossing.

Ik heb de afgelopen jaar een aantal hairsprays zien komen en gaan in mijn stash. De ene rook ontzettend vies, de andere werkte voor geen meter en nog weer een maakte mijn haar ontzettend vet. Nu heb ik een nieuwe in mijn bezit van 1 van mijn favoriete haarmerken namelijk MOROCCAN OIL en naast de heerlijke producten van dit merk waar ik super enthousiast over ben was het hoogtijd om deze hairspray te proberen.

Ik heb van het merk een best hoge verwachting, ik ben namelijk zo onder de indruk van de andere producten van Moroccan Oil. De uitstraling vind ik al heel wat doen, de kleuren aqua blauw en oranje zien er fris uit en geven mij het gevoel dat het kwaliteit is.

Met mijn krullende coup is het natuurlijk extra mooi als mijn krullen lekker lang mooi in model blijven zitten, vol volume. Het probleem alleen bij krullen is dat het heel snel pluist en dat het snel inzakt.. typisch problemen waar ik alles van weet.

Het testen van deze haarspray heeft veel positiefs gebracht, hij zit namelijk vol met pluspunten.

In de Moroccan Oil Luminous haarspray zit arganolie, dit zorgt ervoor dat je haar lekker zacht blijft, er toch glanzend uitziet en dat het handelbaar is.
Het eerste wat mij opviel wat dat er totaal geen plakkerig gevoel achterblijft zitten, ik had behoorlijk wat in mijn haar gedaan maar geen plakkerig gevoel en geen plukken die enorm aan elkaar zaten.
De geur van een haar producten vind ik ook erg belangrijk, heb je net je haar lekker fris gewassen, dan wil je geen chemische geur er vervolgens inspuiten. Mijn ervaring met Moroccan Oil is dat de geur heel zacht en lekker is. Ook bij de haarspray is dat het geval, gewoon een heerlijke geur.

De spray zorgt voor versteviging maar is ook nog in model te brengen. Ik vind vreselijk als je van dat enorme harde haar hebt, of alleen wat van die plukken waar dan extreem veel versteviging in zit. Het valt mij op dat deze haarspray het haar heel zacht houdt en handelbaar is, ik kon er namelijk nog model in maken net naar het sprayen en met de borstel erdoor heen ging ook nog goed zonder enige moeite. Toch de punten die de toevoeging van arganolie belooft.

Voor dagen dat ik de hele dag op pad ben ga ik zeker deze haarspray gebruiken, tot nu toe bevalt hij mij prima en het is een heerlijke grote bus om lekker lang mee te doen!

Voor een bus van 330 ml betaal je de prijs van € 23 90, een grote bus als je het mij vraagt waar je zeker een tijd mee vooruit kunt, je hebt namelijk helemaal niet veel nodig om het volume te creëren.
De haarspray is te koop in de webshop shampoonista.

Wat vind jij van de Moroccan Oil Haarspray? Heb je ervaring met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram