Morning Routine!

Morning Routine!

Een ochtendmens ben ik zeker. Eigenlijk ben ik altijd vroeg wakker en zelfs vaak voor de wekker. Uitslapen is mij in jaren niet meer gelukt, en zo erg vind ik dat niet, want ochtenden zijn heerlijk en kunnen zo mooi zijn.

Het leek mij leuk om mijn ochtend met jullie te delen. Het is vrij simpel, maar eentje waar ik dus erg van kan genieten.


But first… Coffee!

Er gaat niks boven een bakje koffie. Ik kijk iedere dag weer uit naar het eerst bakje. Ik maak elke ochtend namelijk mijn favoriete cappuccino met havermelk. In deze corona tijd ben ik mijn koffie momentjes buiten de deur enorm gaan missen en naast dat ik thuis een heerlijk verse bonen apparaat heb staan heb ik mij een Nespresso machine cadeau gedaan. Totaal overbodige luxe maar dit vond ik wel aantrekkelijk om thuis wat vaker af te wisselen met lekkere smaakjes en daardoor die ‘buiten de deur’ momentjes naar binnen te halen. Ik heb heel wat smaken Nespresso en Starbucks cupjes de afgelopen tijd geprobeerd en ik vind het echt een feestje. Ik voorzie mijn espresso dan met een heerlijke laag havermelkschuim en dan is het tijd om lekker wakker te worden.

Er zijn wat theorieën dat je het beste om 10 uur je eerste bakje koffie kunt drinken. Dit lukt mij helaas echt niet. Ik ben meestal 6 uur of hooguit 8 uur op en dan verlang ik er echt al naar.


Ontbijtjes!

Ontbijt is voor mij mijn favoriete gerecht van de dag. Ik kijk er de avond ervoor alweer naar uit om lekker te ontbijten. Natuurlijk in combi met mijn koffie. Ik wissel regelmatig af. Zo heb ik periodes dat ik ontbijt met havermout, een broodje of met yoghurt en vers fruit. Alle 3 heerlijk!! In het weekend pak ik vaak een beetje uit en trakteer ik mezelf wel op iets van e bakker. Yum!


Skin Care & Make-up!

Je huid verzorgen is ontzettend belangrijk en mijn vaste skin care is vooral het 3 stappenplan van Clinique. Deze producten gebruik ik al heel wat jaar en eigenlijk zijn ze mij altijd goed bevallen.

Omdat ik nu veel een mondkapje draag merk ik dat mijn huid het wel wat lastiger heeft. Ik heb op de rand van mijn kaak hele kleine bultjes en heel af en toe gewoon rare ontstekingen erbij. Dit probleem komt ontzettend veel voor nu dus onze huidjes hebben nog wel even wat te voortduren.

Ik ben natuurlijk begonnen met mijn beautyblog en ik ben daarom ook een enorme beautyliefhebber. Ik draag bijna elke dag make-up en vind het heerlijk om ermee bezig te zijn. Ik gebruik het liefst mooie high-end merken maar een fijn budget product van oa. essence kan ik ook goed waarderen!

Qua make-up draag ik al heel wat jaren dezelfde look en dan bedoel ik mijn ooglook. Er gaat geen dag voorbij dat ik een eyeliner draag met een wing. Love it!


Work Mode On!

Als ik ontbeten heb, make-up en kleding uitgezocht dan ga ik aan de slag met mijn werk! Meestal wel met een 2de bakje koffie. Oeps!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram