Moringa Body Sorbet van The Body Shop!

Moringa Body Sorbet van The Body Shop!

sorbet1Naast de bekende body butters en body lotions van The body shop is er nu een nieuwe variant die ideaal past bij de zomer, namelijk Body Sorbets!

Tijdens het The body shop event maakte ik kennis met deze nieuwe producten en ik was direct verkocht, de uitstraling, de structuur de geuren ze zijn fantastisch. Ik ontving 1 van de sorbets in mijn goodiebag en die wil ik je vandaag laten zien!

sorbet2In totaal zijn er 4 soorten verkrijgbaar:

Pink Grapefruit
Moringa
Strawberry
Mango

Ik ontving de Moringa geur, deze is ontzettend zacht/bloemig en een echte geur voor mensen die het niet fijn vinden als een geur teveel aanwezig is.

sorbet4Het idee van een ‘ijsje’ in een tube is natuurlijk heerlijk voor de zomer, je kunt je er lekker mee insmeren als je wat verkoeling nodig hebt. Het product is bevat namelijk 100% biologische Fair Trade Aloë Vera wat zorgt voor een verkoelend effect op de huid en die ook nog is heerlijk zacht is. De sorbet is al een beetje koud van zich zelf maar wil je het extra koud hebben voor een warme zomerdag dan kan je ze zelf bewaren in de koelkast.

Zoals je hieronder kunt zien lijkt de structuur echt op een sorbet!

sorbet5Ik ben fan, ik vind het een heerlijk product voor het voorjaar en de zomer, je kan je huid lekker verkoelen, verzachten en ook nog is met een lekkere geur? Wie wil dat nou niet!

sorbet7

sorbet3De Body Sorbets zijn verkrijgbaar voor €11,- 

De Pink Grapefruit variant is trouwens een echte aanrader, dit vond ik zelf de uitblinker van de 4!

Ben jij ook benieuwd naar deze ‘ijsjes’ voor je huid?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram