Moon Mousse | Magic Make-up Repair

Moon Mousse | Magic Make-up Repair

Een tijdje geleden ontving ik van The Make-up Spot een heel interessant pakketje met daarin Moon Mousse. Ik had er nog niet eerder van gehoord maar Moon Mousse is dus een product waarmee je gebroken make-up poeders weer kunt herstellen.

We hebben het vast wel een keer meegemaakt dat je een mooie highlighted, oogschaduw of blush heb laten vallen en deze in 1000 stukjes op de rond lag. Er zijn een aantal manieren om hem weer te maken maar daarvoor heb je nu dus ook Moon Mousse. Ik was hier heel nieuwsgierig naar en heb het product natuurlijk even getest. Benieuwd? Kijk snel mee!


Moon Mousse heeft een 100% natuurlijke formule waarmee je dus make-up poeders weer kunt herstellen. Hoe handig is dat? Het is zoals je naam al zegt, een mousse die heel luchtig en licht waardoor je deze gemakkelijk gelijkmatig kunt verdelen over de pan van het product en hiermee ook het beste resultaat krijgt. In de kit zit naast de mousse ook nog een aantal tools die je kunt gebruiken om het repareren nog makkelijker te maken.
Wat zit er in de kit:
  • Bottle of Moon Mousse magic makeup repair 50ml
  • Circular Universal Press Tool One
  • Square Universal Press Tool One
  • Make-up Spatula
Zoals ik in het begin al zei is de Moon Mousse 100% natuurlijk en bestaat deze uit alleen maar natuurlijk plantaardige ingrediënten. Hierdoor is het ook voor je huid prima te gebruiken en heeft het geen negatieve invloed op je huid of natuurlijk op jet product. Bij het gebruik zal deze namelijk juist zat en mild zijn.

Moon Mousse werkt in combinatie met kapotte oogschaduw, foundations poeders, bronzers, blushes, creamy oogschaduw, highligters en noem maar op. Kortom een hulp stuk voor iedere make-up liefhebber om in huis te hebben!


Aan de slag!

Ik zal je eerlijk bekennen dat dit niet de makkelijkste review is geweest. Ik had namelijk helemaal geen kapot make-up product liggen en om deze test toch te kunnen doen moest ik een product expres kapot maken. Na lang zoeken vond ik gelukkig nog een oudere sample van een YSL bronzer. Deze gebruikte ik toch niet en kon mooi als proefkonijn dienen.

Voor de test moest de poeder natuurlijk kapot en dus pakte ik maar mijn pincet erbij om een groot gat erin te maken.

Vervolgens is het de bedoeling om zoveel mogelijk poeder weer netjes in de pan te krijgen en met de tools stevig aan te drukken. Dit lijkt misschien simpel maar ik vond het toch nog wel een beetje lastig. Na heel wat pruts minuutjes kreeg ik het er niet beter in dan onderstaande foto. Iedere keer begon de poeder namelijk weer los te raken. 

Tijd om de Moon Mousse erbij te halen. De mousse mag je royaal aanbrengen en je ziet het al langzaam wegtrekken in de poeder. Als de mousse helemaal is opgelost is het tijd om hem een nachtje te laten opdrogen! 

*Tromgeroffel* Hier dan het resultaat na een nachtje drogen. De bronzer is weer helemaal gepressed in de pan en is klaar om gebruikt te worden. Het ziet er wat hobbelig en rommelig uit maar dat kwam doordat het best moeilijk is het er weer netjes in te krijgen. Toch vind ik dat het heel goed werkt en dat je je gebroken poeders goed kunt herstellen! 


De Moon Mousse kit is verkrijgbaar bij The Make-up Spot voor €15,99 

Heb jij ervaring met Moon Mousse?
Heb jij wel eens een poeder product kapot laten vallen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. Kim
    1 mei 2018 / 19:50

    Wat een super handig product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram