Mix Review | 3x Sisley make-up!

Mix Review | 3x Sisley make-up!

Vandaag heb ik een stapel review oftewel een mix van allerlei make-up producten die ik had liggen en die vragen om een review. Ik heb namelijk de afgelopen tijd wat nieuwe items van Sisley laten zien en vandaag is het nog eens tijd om 3 nieuwe items te showen. Omdat ik van deze producten maar 1 kleur heb leek het mij het leuk om dit artikel wat uitgebreider te maken en ze alle 3 in 1x te behandelen.

Zo heb ik namelijk een long lasting Eyeshadow, een tinted lipbalm en een contour blush om aan jullie te laten zien. Benieuwd? Kijk snel mee!Sisley Phyto Eye Twist – Long Lasting Eyeshadow | 15 Baby Pink

Een ‘all-in-one’ product, wie wil dat nou niet. Met de phyto-eye twist heb je één oogschaduw+eyeliner in een. In totaal zijn er maar liefst 15 kleurtjes om je ooglook in een touch klaar te maken. Ik heb het kleurtje Baby pink nr.15. Een zacht licht pastel tintje.

De oogschaduw is een stiftvorm waarmee je gemakkelijk het product op je ogen kunt aanbrengen. De hele samenstelling van de oogschaduw is huidvriendelijk dankzij de verrijking van plantaardige ingrediënten zoals groene thee, witte lelie en camelia. Dit is perfect voor de gevoelige huid van je ogen.

De stift is ontzettend zacht in gebruikt en smelt oude huid. daarnaast is die zeer lang houdend en waterproof. De punt hoef je niet te slijpen maar in dankzij het draaisysteem opnieuw te verlengen.

In de collectie zitten een aantal prachtige intense kleuren. Baby Pink is natuurlijk super licht en niet ideaal om ook te gebruiken als eyeliner lijntje. Wel is hij voor een neutrale zachte look ideaal om over het ooglid te brengen. Daarnaast kan je hem ook samen met andere kleuren gebruiken.

Zelf ben ik niet echt een oogschaduw drager en ook het kleurtje vind ik persoonlijk niet passen bij mijn ogen. Wel vind ik de kwaliteit en het aanbrengen van het product super goed en makkelijk. Het voelt echt als boter over je ooglid en blijft erg goed zitten.

Hieronder de swatch van het product. Zoals ik al aangaf niet echt een kleurtje geschikt voor mij. Het is erg licht en meer richting huidskleur. Het pigment die eraf komt is wel erg goed en komt precies overheen als het plaatje van de kleur.


Sisley Phyto Blush Twist – Long Lasting Cream-to-powder blush | 5 Contour

Het volgende product van Sisley die ik heb getest is de ‘long lasting Cream-to-powder blush. Een hap vol en een interessant product. In totaal zijn er 5 verschillende kleurtjes verkrijgbaar en ik heb variant nummer 5 ‘Contour‘.

Het gaat hier om een vrij dikke stick die je gelijk kunt aanbrengen. Ik heb een vrij donkere tint en ik denk ook dat zoals de naam al aangeeft deze perfect is om te contouren. Ook contouren doe ik bij mijn make-up look niet zo vaak maar ik heb het zeker wel gedaan en als ik er even de tijd voor neem, vind ik het resultaat altijd top.

De blush (contour)  is ervoor bedoelt om een gezonde uitstraling te geven gedurende de gehele dag. Je kunt hem makkelijk aanbrengen en wat blenden met je vinger of kwast.

Hieronder de swatch van het product. Zoals je kunt zien echt een kleurtje om mee te contouren. Voor mijn eigen huid is deze te donker en helaas niet goed op te bouwen qua tint. Wel is ook weer het pigment ervan super goed. Hij brengt als boter aan en blijft goed zitten.


Phyto Lip Twist – Tinted Lip Balm | 23 Black Rose

Als laatste een product dat ik al vaker heb getest van Sisley en waarvan ik 1 elke dag meesleur in mijn tas, de tinted balm. Ik ben sowieso een groot fan van getinte lippenbalsems omdat ze super makkelijk in gebruik zijn en als boter op je lippen aanvoelen. Ik vind het dan ook leuk dat er nieuwe kleurtjes zijn waaronder deze ‘black rosé‘.

De kleur is lekker warm en donkere van kleur en daardoor perfect voor het najaar. In de huls vind ik hem er al prachtig uitzien.

Hieronder de swatch van het product. Het kleurtje vind ik fantastisch en het pigment is ook weer top. Het is een heerlijk lipproduct en dit kleurtje gaat zeker een favoriet worden de komende tijd.


3 totaal verschillende producten en alle 3 even leuk om te ontdekken. Ik was al een groot fan van de Tinted Lip balm en daarom ben ik ook super blij mee deze nieuwe kleur erbij. De Eye Shadow vind ik een mooi product maar qua kleur niet geschikt voor mij. De Cream To Powder Blush is ook z’n product wat gewoon hartstikke top is, mooi om mee te spelen en natuurlijk kwalitatief heel goed.


Sisley is verkrijgbaar online en bij een Sisley Counter.
Wat vind jij van bovenstaande producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 19 oktober 2018 / 13:57

  Wat een mooie luxe producten. Wat betreft kwaliteit lijken ze me alle drie heel erg tof. Jammer dat de blush en de oogschaduw niet je kleur zijn! De lipbalm ziet er wel heel erg mooi uit. Echt zo’n perfect herfstkleurtje. Love it!

 2. Sandra
  17 oktober 2018 / 13:01

  Jammer dat de oogschaduw en de blush niet je kleur zijn.
  De lip balm ziet er goed uit.

 3. Kim
  17 oktober 2018 / 13:00

  Wauw de lipbalm kleur ziet er prachtig uit. Mooie foto’s ook weer! Liefs

 4. 17 oktober 2018 / 12:08

  Vind de producten heel mooi er uit zien, maar had het net wat fijner gevonden als de items ook terug te zien zijn in een make-up look ipv alleen swatches x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram