Misty Liliac van H&M

Misty Liliac van H&M

l1

Als het om nagellak gaat heb ik heel wat in te halen en dat kan je vast wel merken aan de hoeveelheid nagellak artikelen die online verschijnen.

Ik merk dat ik er een nieuwe hobby bij heb, nagels lakken, nagellak kopen en erover schrijven want ik kom zoveel leuke kleurtjes tegen die ik wil proberen. Vandaag heb ik ook een leuk lakje die ik wil laten zien. Ik kocht hem in de sale bij de H&M. Benieuwd? Kijk mee!

l2

Het gaat om een schattig pastel paars kleurtje die ik tussen de sale bij de H&M vond. Nog nooit eerder heb ik een nagellak bij de H&M geshopt en zelf had ik ook geen idee hoe de kwaliteit ervan is. Het nagellakje heeft de naam: Misty Lilac 

l3

Twee laagjes op mijn nagels.

lila

Het kleurtje vind ik heel erg schattig en leuk voor het voorjaar straks. Het lakje dekt bij twee laagje goed, lakt ook erg fijn maar ik merk dat er wel een beetje klontjes in de nagellak zitten (ook al is die goed gemengd). Ondanks dat valt er wel iets moois van te maken en zijn deze lila kleurige nagels een lief resultaat!

l4

Normaal verkrijgbaar voor €3,95 ik vond hem in de sale voor €1,-

Heb jij ervaring met de nagellak van H&M?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram