Miss Sporty | Uitgebreide Make-up Review!

Miss Sporty | Uitgebreide Make-up Review!

Miss Sporty blijft leuk om te testen en om over te schrijven. De producten zien er leuk en vrolijk uit en zijn echt heerlijk betaalbaar. Ik gebruik dagelijks voor mijn make-up veel luxe merken maar ook het fijne budget merk Miss Sporty kom je in mijn lade tegen. Tijd om weer een aantal nieuwe producten onder de loop te nemen en te reviewen voor jullie. Benieuwd? Kijk mee!

misssporty1

Studio Lash Happy Eyes Mascara | €3,99

Ik werd helemaal blij toen ik de mascara uit het pakketje haalde, de appeltjes groene kleur en het roze label maakte mij direct nieuwsgierig. Het ziet er zoals ik ben gewend van Miss Sporty direct vrolijk en lekker girly uit.

Deze mascara zorgt dat je wimpers lekker gaan opvallen door ze een mooie krul te geven. Nu is mascara altijd een dingetje bij mij omdat ik echt mega kleine wimpers heb. Toch wil ik hem testen want wie weet!


misssporty2

misssporty3

misssporty4

FABULOUS Kohl Kajal | €0,99

Oogpotlood kennen we allemaal wel en ik vraag mij altijd af wat hieraan vernieuwd kan worden. Ieder geval gebruik ik het zelf op mijn bovenste wimperrand en net onder de waterlijn, dit maakt mij ogen net wat opvallender en door gebruik te maken van een witte of huidkleur op de waterrand lijken je ogen optisch groter.

Ik ontving 4 kleurtjes van Miss Sporty:

 • 033 Blue Space
 • 032 Fog
 • 030 White Moon
 • 031 Orchid

Bij die laatste heb ik een beetje mijn twijfels, warm roze op je wimperranden? Ik dacht eerst dat het een lip liner was maar er staat toch echt Eye Pencil. Hmm…

misssporty8

misssporty9

misssporty10

Blue Space heb ik de afgelopen dagen gebruikt en hier ben ik ook het meest fan van, wat een mooie intens blauwe kleuren. Het pigment hiervan is ook goed en door de zachte structuur brengt die fijn aan. Je moet alleen wel opletten dat die niet teveel gaat uitvegen door deze zachtheid. Ik breng een klein randje aan op mijn wimperrand en op de onderste wimperlijn.

Studio Lash Happy Brow Gel €3,49

Wenkbrauwen zijn echt een ding bij mij, als je me al langer kent dan weet je dat ik heftige grote en donker zwarte wenkbrauwen heb. Ontzettend aanwezig en het groeit als kool. Toch ben ik er super blij mee dat ze zo vol zijn al heeft het toch wel wat aandacht nodig. Ik hoef ze niet perse bij te teken als doe ik af en toe een beetje wenkbrauwpotlood aan de zijkanten om ze iets netjes te maken. Miss Sporty komt met de Studio Last Happy Brow waarmee je gemakkelijk je wenkbrauwen in model kunt brengen en ook nog een kleine teint kan geven. Handig als je snel even je wenkbrauwen wil bijwerken.

misssporty5

misssporty6

Insta Glow Highlighter €2,99

Als laatste de highlighter en ook direct het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was. Highlighter zijn mooi en ik moet zeggen dat ik wel toe ben aan een budget variant. Ik gebruik namelijk iedere dag de prachtige highlighter van Dior uit de Glowing Garden collectie maar hij gaat mij toch iets te snel. Tijd voor afwisseling! De highlighter is er in de kleur 101 Golden Glow en ik moet je zeggen dat hij er in het doosje erg mooie maar subtiel uitziet.

misssporty11

misssporty12

misssporty13

Hieronder de swatch van de highlighter. Ik vind hem er best goed uitzien!

misssporty14

Hieronder de look die ik heb gemaakt met de producten.

misssportylook

En jawel, wat een GEWELIGE mascara is dit! Ik ben helemaal enthousiast over dit product en ik raad hem iedereen aan. Mijn wimpers zien er perfect uit dankzij deze mascara en €3,99. Ik vind hem zelf beter dan verschillende high-end mascara’s! Ook de donker blauwe oogpotlood vind ik top, deze zou ik ook zeker weer opnieuw kopen. De wenkbrauw gel maakt mijn wenkbrauwen nog iets voller en houdt de haartjes wel mooi in model. De highlighter vind ik op de hand er prachtig uit zien maar op mijn jukbenen wordt hij toch een beetje te poederig en stapelt die wat op. Kortom, wat een top collectie en wat een fijne producten. Ik ben erg enthousiast en dan vooral over het mooie oogpotlood en de mascara!

De producten uit de Miss Sporty Happy Look zijn vanaf eind juli 2017 verkrijgbaar bij Etos, DA, DIO en via Bol.com

Heb jij ervaring met Miss Sporty?
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. Jeanelle
  23 juni 2017 / 17:25

  Ja! Duw mascara wil ik zeker hebben!

 2. 22 juni 2017 / 12:10

  Wat een fijne, uitgebreide review. Jammer dat de highlighter tegenvalt.. Ziet er zo op het eerste oog inderdaad wel echt mooi uit

 3. 22 juni 2017 / 10:26

  Jammer dat de highlighter een beetje tegenvalt, hij zag er juist zo mooi uit in de verpakking! En de mascara lijkt echt goed zijn werk te doen, top!

 4. 22 juni 2017 / 08:06

  Nu weet ik het zeker, die mascara moet ik hebben! Ik ben sowieso al gek op mascara’s met siliconenborsteltjes 🙂

 5. 22 juni 2017 / 05:15

  Zo een mooie look!
  De highlighuter is mooi en de FOG kajal.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram