Budget Monday – Miss Sporty Sparkle Touch nagellak!

Budget Monday – Miss Sporty Sparkle Touch nagellak!

1

Miss Sporty is een fijn budget merk maar op een of andere manier vergeet ik altijd even een kijkje te nemen in de schappen. Toevallig moest ik even een bezoekje brengen bij de DA en kwam ik eindelijk weer is oog in oog te staan met de collectie van Miss Sporty…

Mijn aandacht viel op 2 lakjes uit de Sparkle Touch collectie van de nagellakken. Ik nam 2 kleurtjes mee naar huis om aan jullie te laten zien!

Vanwege mijn slechte nagels test ik de nagellak op een nagellak wiel. Ik kan hierdoor alleen de nagellak showen en niet testen op kwaliteit.2Helaas hebben de lakjes geen namen en nummertje. Ik omschrijf ze daarom ook maar gewoon per kleur.  Er waren een hoop glitter lakjes aanwezig in het schap van Miss Sporty wat natuurlijk heel begrijpelijk is voor de feestdagen. Toch nam ik deze 2 kleuren mee naar huis die niet heel typisch kerst zijn maar daardoor ook heel draagbaar voor straks in het voorjaar of voor andere feestjes. 3De sparkle touch lakjes zijn vrolijk en lekker vol met glitters. Ideaal om over een mooie basis lak te doen of om je nagels subtiel een glittertje te geven. Ik heb gekozen voor 2 kleuren, een paars/roze variant en een blauw met zilver.

Roze/paars

Dit lakje is voorzien van een hele boel leuke kleurtje maar de hoofdkleur is toch duidelijk paars/roze. Ik vind hem heel feestelijk en gezellig. 4Blauw/zilver

Dit lakje vind ik persoonlijk erg koel overkomen, ik zie veel lichte kleurtje maar ook een duidelijke blauw en als hoofdkleur zilver. 5Hieronder zie je het effect van alleen de coat. 6Hieronder zie je het effect op een lichte basis kleur.

7De lakjes vind ik helemaal niet perse iets voor de feestdagen. Ook voor andere feestjes en in het voorjaar/zomer zijn dit leuke glitters en flakkies om op je nagels te dragen.

De prijs van de Miss Sporty lakjes is €1,99 per stuk.

Wat vind jij van de make-up van Miss Sporty?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram