Miss Sporty Pump Up Booster Curve it! Mascara

Miss Sporty Pump Up Booster Curve it! Mascara

mascara1Miss Sporty heeft een nieuwe mascara ontwikkeld en deze moeten je wimpers een enorme boost gaan geven. De verpakking valt ieder geval op, nu de wimpers nog!

Deze nieuwe mascara de Pump up booster Curve It! zorgt dat je wimpers meer body krijgen, een lekkere krul, een lift en meer volume. Dat zijn natuurlijk weer alle punten die wij willen zien in een mascara! Tijd om te testen!

mascara3
Volgens Miss Sporty zit het geheim bij deze mascara in het borsteltje en daar ga ik in mee, door de bol vorming kun je makkelijk de wimpers bij lang en kun je haartjes pakken waarvan je niet wist dat ze er zaten. Het is wel een enorme borstel waardoor je al makkelijk je huid kunt raken wanneer je kleine wimpers hebt. De borstel bevat ook nog is veel haartjes waardoor hij zorgt dat klontjes onmogelijk worden. Deze nieuwe formule zorgt voor maar liefst 12 keer meer volume. Daarnaast is deze mascara ook nog is maar is ook nog eens mild voor je ogen, wat ik persoonlijk een pluspunt vind. Zullen deze mooie woorden het waar maken?

mascara3Hieronder zie je de borstel en zoals je ziet loopt het borsteltje in een bol vorm waardoor je makkelijk je wimpers kun bedekken met een laagje mascara. Ook kun je zien dat de borstel veel haartje bevat. Op het eerste gezicht ideaal maar als snel kwam ik erachter dat het niet de mascara is die bij mij past.

mascara4Hieronder zie je namelijk het effect op mijn wimpers en aangegeven staat dat 2 laagjes zorgen voor fenomenale gekrulde wimpers, helaas niet op mijn wimpers. Bij 2 laagjes raakt alles in de knoop, merk ik dat ik de structuur van de mascara en borstel veel te dik vind dat het een ‘moeilijke’ mascara is om mee te werken.

mascara-misssportyHelaas hoe lekker goedkoop deze mascara ook is, hij is niet geschikt voor mijn wimpers. Hij zorgt ervoor dat mijn wimpers enorm gaan klonten, er ontstaan rare sprietjes, dikke sprietjes en het is gewoon niet wat we willen zien. Ik denk dat het vooral komt door mijn dunne wimpers. Heb je dikke wimpers dan zal het resultaat zeker anders zijn. Persoonlijk vind ik het borsteltje dan wel weer heel fijn, de ronding maakt het inderdaad makkelijker om overal bij te komen, jammer dat de structuur niet prettig werkt.

Verkrijgbaar vanaf november 2013 voor €4,49.

Wat vind jij van de nieuwe Miss Sporty Mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram