Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss
 Miss Sporty is een merk dat ik vroeger toen ik net met make-up begon al ontdekte. Het zag er vrolijk en erg meisjesachtig uit en was ook nog is goedkoop. Nu een aantal jaren later ben ik het merk nog steeds niet vergeten en ben ik ook nog iedere keer nieuwsgierig wat voor make-up ze hebben.

Het assortiment gaat namelijk lekker met de tijd mee en verandert vaak met nieuwe producten. Zo ook qua lipproducten, Miss Sporty komt namelijk met  de Precious Shine 3D Lip Gloss. Speciaal voor prachtige, volle lippen en een stralende lach. Benieuwd? Kijk mee!

miss1De lipgloss heeft een multidimensionale technologie wat zorgt voor een glanzend en volumineus 3D effect op de lippen. Het laat je lippen er voller uitzien, geeft een leuk kleurtje en zorgt tevens ook voor een hydratatie boost.

In totaal zijn er 6 verschillende kleurtjes verkrijgbaar:

 •  100 Rough Diamond
 • 130 Magnificent Rose
 • 210 Splendid Pink
 • 300 Precious Coral
 • 320 Eternal Ruby
 • 410 Bling Plum

Zelf heb ik twee kleurtjes ontvangen om aan jullie te laten zien. Het gaat om 210 Splendid Pink, een mooie roze kleur en 320 External Ruby een mooie rode kleur.

 320 External Ruby

miss3

 210 Splendid Pink

miss4

Hieronder kun je de swatches zien van allebei de kleuren. Vooral de kleur van Eternal Ruby geeft onwijs veel pigment af, de kleur vind ik erg mooi!

miss5

Hieronder het resultaat op mijn lippen.

 320 External Rubymiss6

 210 Splendid Pink

miss7

Conclusie:

Miss Sporty heeft er een leuk product bij. De lipgloss die ik heb getest geven een mooie kleur af op de lippen en vooral de rode variant knalt eraf. Het aanbrengen van deze kleur vind ik wel wat lastig omdat je toch al snel iets teveel pakt en dat is met zulke producten altijd lastig om netjes bij te werken langs de randjes. Ook blijft deze kleur goed zitten, met afwassen van de swatches had ik echt moeite om de rode kleur eraf te krijgen. De lipgloss is qua structuur zacht op de lippen maar plakt wel een klein beetje.

miss2

De lipglossjes zijn verkrijgbaar voor €2,99

Wat vind jij van het merk Miss Sporty?
Wat vind jij van deze nieuwe producten?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 8 februari 2016 / 10:22

  Alhoewel ik over het algemeen niet erg fan ben van glosses vind ik deze er toch wel heel erg mooi uitzien! Vooral External Ruby staat je super goed!

 2. 8 februari 2016 / 06:56

  Miss Sporty was het eerste merk waar ik vroeger make-up van kocht. Deze glossjes zien er prima uit maar ik denk niet dat ik ze heel snel zal kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram