Miss Sporty | ‘No Make-up Look’ producten

Miss Sporty | ‘No Make-up Look’ producten

Miss Sporty kennen we allemaal van de fijne make-upjes voor heerlijke betaalbare prijsjes. Het leuke aan Miss Sporty is ook dat ze heel erg met de tijd mee gaan en regelmatig komen met nieuwe producten.

Zo hebben ze nu een collectie met make-up producten die je look net dat beetje extra geven maar waar je natuurlijke schoonheid extra naar boven komt. IK ontving een aantal van deze producten en ik wil ze je graag laten zien. Kijk mee!

miss1

Really Me Cushion Cream Foundation

Allereerst de suikerspin roze sticks! Met deze sticks verdoezel je rode plekjes en onzuiverheden in je gezicht. De zachte crème- textuur blend perfect met je huid voor een natuurlijke, frisse gloed. Alsof je geen make-up op hebt.

miss4

De sticks zijn er in 4 verschillende kleuren:

 • 001 Really Ivory
 • 002 Really Light
 • 003 Really Medium
 • 004 Really Honey

miss6

_miss5

Hieronder de swatches van de kleurentjes. Ik vind het goed om te zien dat er 2 lichte kleuren aanwezig zijn. De laatste tijd is het namelijk vrij moeilijk om een echte lichte kleur foundation te vinden. Deze 2 lijken allebei erg goed voor de lichte huidskleur.

Verkrijgbaar voor €4,49

miss5

Really Me Lip Balm

Kijk hoe schattige deze tubes eruit zien!! Deze lippenbalsem hydrateert niet alleen je lippen, maar laat ook direct een mooie glans achter. Je lippen zien er verzorgd uit en geven velletjes en gesprongen lippen geen kans meer. Handig voor deze winter!

miss7

De lipglossjes hebben een transparante kleur waardoor het effect lekker neutraal is en niet too much. Ideaal voor dagelijks!

miss8

Er zijn 4 kleurtjes verkrijgbaar en alle 4 lekker girly en zoet!

 • 001 Really Nude
 • 002 Really Pink
 • 003 Really Apricot
 • 004 Really Coral

Verkrijgbaar voor €1,99

miss9

Really Me Eye Kit

Een natuurlijke look is de perfecte basis voor een prachtige oogopslag. De Really Me Eye Kit bestaat uit een 2-in-1 oogpotlood, waarbij de lichtroze kleur je ogen laat stralen alsof je het klokje rond hebt geslapen. Met de bruine tint geef je jouw ogen juist een mooi schaduweffect.

miss10

2 in 1 producten zijn altijd handig en helemaal tof als je ze zowel samen als apart kunt gebruiken.

Verkrijgbaar voor €2,99

miss11

Op de foto’s hieronder heb ik gebruik gemaakt van de lichtste foundation Nr. 001 Really Ivory en, de eyeliner in Nr. 004 Really Punk en de lipgloss Nr. 001 Really Nude.

miss12

Miss Sporty was het eerste make-up merk dat ik vorig als eerste heb leren kennen en nog steeds vind ik het leuk om deze producten te testen! Waar ik mij vooral over heb verbaasd is de lipgloss. Nu zijn de meningen over lipgloss enorm verdeeld omdat ze zo vaak plakkerig aanvoelen. Ik had tijdens het maken van deze review enorm last van droge lippen en velletjes en ik maakte mij een beetje zorgen om de foto’s van de lipgloss maar toen ik de lipgloss aanbracht voelde mijn lippen direct comfi en de velletjes verdwenen gewoon. Het resultaat: fijne lippen, een  zacht kleurtjes, lekker zoet geurtje en totaal geen plakkerige lippen!

Bij foundation is het altijd een beetje afwachten hoe de kleur matcht met je huidskleur maar voor mijn huid kan de nr. 001 Really Ivory zeker. Het is een stick waarmee je gemakkelijk het product kunt aanbrengen op de plekken waar je hebt wilt. Ik heb het aangebracht op mijn voorhoofd, neusbrug, kin en twee kleine strepen op mijn wangen. Vervolgens ben ik het gaan uitblenden met mijn beautyei!

Conclusie: Ik ben echt te spreken over de producten, ze zien er vrolijk en misschien iets wat ’te’ kinderlijk uit, de producten zijn fijn, goed in gebruik en heel betaalbaar!

miss1

De producten zijn verkrijgbaar vanaf 15 febr. 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 9 januari 2017 / 22:13

  Oh deze producten zien er zo schattig uit!

 2. 9 januari 2017 / 10:49

  Ziet er allemaal heel lief en schattig uit, en inderdaad geschikt voor een subiele no make-up look.

 3. 9 januari 2017 / 10:21

  Wat een super schattige verpakkingen. De glossjes zelf spreken mij niet echt aan, maar ik ben wel enorm benieuwd naar de foundations.

 4. 8 januari 2017 / 13:03

  De verpakking ziet er zo schattig uit!
  Liefs,
  Yara

 5. 8 januari 2017 / 12:15

  Zulke leuke en vrolijk gekleurde make-up!
  Ben er zo benieuwd naar….
  Mooie looks.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram