Miss Sporty | INSTA GLOW Foundation & Primer

Miss Sporty | INSTA GLOW Foundation & Primer

Budget make-up merken blijf ik leuk vinden om te ontdekken en te testen. Een tijdje terug ontving ik namelijk een aantal make-up producten van  Miss Sporty die nu gewoon in mijn dagelijkse make-up la liggen om te gebruiken.

Nu ontving ik een nieuwe pakketje met make-uppies van Miss Sporty  waaronder deze Insta Glow Foundation en Primer, en door de schattige en vrolijke uitstraling werd ik direct aangetrokken om ermee aan de slag te gaan. Benieuwd? Kijk mee

missporty

Miss Sporty heeft namelijk deze kleurrijke tubes gevuld met 4 verschillende foundations en 1 primer.

Foundation kennen we natuurlijk allemaal maar een primer wordt nog wel eens vergeten. Het is een basis product die je kunt gebruiken onder je foundation, vaak blijft je foundation mooier zitten, geeft het een gezonde glow en sommige hebben zelf nog een extra hydraterende werking. Zeker geen verkeerde stap in je make-up routine.

missposrt1

De 4 kleuren foundation in het assortiment zijn:

 • 001 Ivory
 • 002 Light
 • 003 Medium
 • 004 Dark

Het effect van deze foundation moet gelijk zijn mijn een ‘gephotoshopt’ gezicht. Geen onzuiverheden die zichtbaar zijn, maar een ‘effen’ look.

misssporty3

misssporty5

Naast de foundations is er dus ook een primer in het assortiment. En zoals ik al zei is dit een product die te gebruiken is als basis onder je foundation. Het zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten en je huid een gezonde glow uitstraalt.

misssporty6

Ook van deze tube word je gewoon vrolijk, de kleur spat ervan af en je word aangetrokken om het te gebruiken.

misssporty7

misssporty8

Hieronder heb ik alle 5 de producten op mijn arm aangebracht. Zo zie je duidelijk het verschil in tinten. Zelf denk ik dat voor mijn huid een combinatie van 001 en 002 goed zal zijn. De primer heeft een lichte rosé kleur met hele kleine shimmers. De shimmers zorgen ervoor dat je huid straalt.

misssposrty-review1

Hieronder mijn gezicht zonder foundation.

misssporty-review2

En hieronder het effect van een klein beetje primer en de 001 & 002 foundation gemengd en aangebracht op mijn huid. Nu moet ik zeggen dat de teint onwijs goed in de buurt komt van mijn eigen kleur en dat de overloop naar mijn held echt heel mooi en zonder strepen en vlekken gaat.

Toch heb ik wel een beetje het idee dat de foundation op mijn huid ligt en dat het op sommige plekken maar moeilijk is te verdelen en aan te brengen. Ik breng trouwens mijn foundation aan met een make-up blender.

misssporty-review3

Het effect is eigenlijk een beetje cake en niet iets waar ik heel enthousiast van word. Toch heb ik maar een klein beetje gebruikt en werkt hij wel heel goed de onzuiverheden en rode plekjes weg. De dekking is dus wel goed, alleen het aanbrengen is niet helemaal fijntjes en dat vooral bij mijn neus. Ook mis ik een beetje de gezonde glow die eigenlijk de primer moet geven, het is een beetje erg dicht geplamuurd.

Ik ben toch wel een beetje teleurgesteld, de foundation doet zijn werk door een goede dekking te geven maar ook weer iets ’te’ waardoor de gezonde gloed eraf gaat.

missporty

Miss Sporty is verkrijgbaar bij de drogist met Miss Sporty schap!

Heb jij ervaring met de make-up van Miss Sporty?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 29 maart 2017 / 14:44

  Jammer dat de foundation je niet zo goed bevalt. Ik heb hem ook mogen proberen en ik vond hem eigenlijk verassend fijn voor zo een betaalbaar product! Ik moet dan ook wel toegeven dat ik niks tegen een laagje plamuur hebt haha.

 2. Donna
  26 maart 2017 / 13:44

  De dekking is erg goed, jammer dat hij niet heel goed uitsmeert. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram