Miss Sporty Fabulous Gel Eyeliner & Highlighter

Miss Sporty Fabulous Gel Eyeliner & Highlighter

1Het duurde even voordat ik door had hoe de verpakking open ging maar uiteindelijk kon ik kennis maken met het nieuwe product van Miss Sporty, de Gel Eyeliner & Highlighter kit…

Volgens Miss Sporty wordt het nog simpeler om met deze kit een fabulous look te creëren. Dankzij de gel formule is de eyeliner moeiteloos aan te brengen en laat eyeliner nou niet mijn sterkste kant zijn dus ik ben heel benieuwd!

2Het doosje ziet er simpel uit, helaas was het niet zo simpel voor mij ik wist namelijk niet hoe ik hem open kreeg. Toen werd het mij duidelijk dat het een schuif systeem is. Wanneer je het doosje open hebt dan zie je 2 kleine bakjes met de eyeliner en de highlighter. Daarnaast is de kit voorzien van een klein kwastje om de eyeliner mee aan te brengen. Er is 1 variant beschikbaar, de 001 Blak & White.

3

We gaan aan de slag volgens de Miss Sporty stappen:

Hoe werkt het?

1. Maak je oogleden eerst wat lichter met de highlighter. Gebruik je pink om de kleur egaal over het gehele ooglid te verdelen en vervaag richting de wenkbrauw zover als je wilt.
2. Neem nu het kwastje erbij. Doe een beetje zwarte gel op het kwastje maar let op dat je niet te veel gebruikt. Verwijder de gel die te veel is aangebracht. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat je niet teveel gebruikt. Steun met je elleboog op een tafel om meer stabiliteit te creëren en breng de eyeliner met soepele bewegingen in de gewenste vorm aan. Doe beide ogen tegelijkertijd: eerst een beetje rechts, dan een beetje links.. Zo kun je er makkelijker voor zorgen dat je ogen er hetzelfde uitzien!

Tip van de visagiste:
Onderschat de kracht van de highlighter niet! Je kunt deze highlighter ook gebruiken om je jukbeenderen meer definitie te geven, je arcadeboog te highlighten en je wenkbrauwen scherper te laten lijken. Een echte multitasker dus…

Hieronder zie je de swatch van het product, zoals je kunt zien heeft de eyeliner een intens mooie zwarte kleur.

4Hieronder het resultaat van de stappen. Ik heb met mijn pink de highlighter aangebracht op mijn ooglid, binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Ik vind hem subtiel en eigenlijk best goed. Je moet wel opletten dat je niet teveel pakt want dan wordt het een beetje te creamy. Daarna ben ik aan de slag gegaan met de eyeliner en het bij behorende kwastje. Best pittig als je nog nooit met z’n kwastje hebt gewerkt maar wanneer je de tijd neemt lukt het aardig. Aangegeven wordt dat je niet teveel moet gebruiken, ik heb een kleine hoeveelheid eyeliner aangebracht op het kwastje en ben voorzichtig te werk gegaan. Zoals je kunt zien is de eyeliner best oké, het aanbrengen moet je oefenen maar het lukt uiteindelijk wel.

Naamloos-1

Conclusie: Mhwaa, op zich is het een product waar wel mee valt te werken maar oefenen om eyeliner aan te brengen hoort er nu eenmaal bij. Zelf vind ik het kwastje niet zo heel handig. Ik heb namelijk nog geprobeerd om een wing te maken maar doordat de haartje aan elkaar begonnen te kleven ging dat hem niet worden. Ik vind de highlighter zeker een product om te gebruiken en de kwaliteit van de eyeliner valt mij ook zeker niet tegen. Allebei de producten zijn mild voor je ogen ze zijn namelijk dermatologisch getest.  Kortom het is een product die niet tegenvalt maar ook niet echt eruit springt.

Verkrijgbaar in de variant 001 Black vanaf november 2013 voor €3,49

Ben jij benieuwd geworden naar dit product of laat je hem liever liggen in het schap?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram