Miss Sporty | Colour Your World | Nagellak & Mascara

Miss Sporty | Colour Your World | Nagellak & Mascara

Miss Sporty is een van de leuke en hippe make-up merken als je opzoek bent naar betaalbare make-up producten. Het is een van de eerste merken die ik vroeger ontdekte en nog kijk ik regelmatig in het schap.

De make-up van Miss Sporty ziet er leuk uit maar is vrij basic, het assortiment daarin tegen gaat wel met de tijd mee en je kunt gegarandeerd nieuwe producten verwachten. Zo ook de kleurrijke collectie ‘Colour Your World’.

m0

De collectie heeft verfrissende en kleurrijke nieuwe producten om je look nog aantrekkelijker en opvallender te maken. Ik ontving de Fabulous Lash mascara en een nagellakje die ik je vandaag wil laten zien.

Fabulous Lash Mascara (€1,99)

Voor de prijs kan je deze mascara zeker niet laten. De uitstraling is dan wel niet zo bijzonder, de verpakking valt ieder geval op in het schap. Het gaat hier om vrij ‘basic’ mascara met een dun borsteltje maar ik moet je zeggen dat dit is wat ik graag wil. Het borsteltje is namelijk ideaal in gebruik voor meiden met dunne en korte wimpers zoals ik. Je kan makkelijk overal bij zonder dat het direct overal gaat zitten.

m1

m2

Hieronder het borsteltje van deze mascara, zoals je kunt zien heeft hij vrij veel sprietjes om je wimpers te voorzien van een laagje.

m3

Hieronder het resultaat van de mascara aanbracht op mijn wimpers. Mijn wimpers worden niet extreem lang maar krijgen wel die verlengen die ik graag zie. Daarnaast blijven ze soepel en krijg je ook niet snel klontjes. Niks op aan te merken over deze budget mascara maar wil je echt ‘extreem’ lange en volle wimpers dan moet je even verder kijken! 
miss

miss2

Clubbing Colours – Tribal Pop (€1,99)

Miss Sporty komt met 5 nieuwe trendy kleuren met dezelfde high shine finish die je bent gewend van deze sneldrogende nagellak. Ik ontving het schattige kleurtje, #041 Savage Pink. Een mooi basic/lief lakje om je nagels spring proof te maken.

m4

Hieronder het resultaat van het lakje aangebracht op mijn nagels. Ik heb 2 laagjes aangebracht voor dit resultaat. Het kwastje is vrij dik en breed waardoor je heel gemakkelijk je nagel in 1x kan voorzien van een laagje, het enige minpuntje wat ik ontdekte is dat hij wel wat streperig is.

m5

Voor de prijs hoef je deze producten zeker niet te laten. De mascara is prima, mijn mini wimpers krijgen een neutrale uitstraling en een kleine verleningen. Ik vind het fijn dat mijn wimpers soepel blijven na gebruik. Het lakje vind ik leuk, de kleur is lief en zeker iets wat ik snel zou dragen. Het kwastje is prima maar dat hij toch een beetje streperig is vind ik toch wel jammer, je moet dan wel wat voorzichtig te werk gaan. Maar agh! Voor die €1,99 vind ik dat geen ramp!

m1

Miss Sporty is oa. te koop bij Etos.

Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 15 april 2016 / 21:44

  Jammer dat het lakje streperig aanbrengt, maar het kleurtje vind ik zo mooi 🙂
  X

 2. 15 april 2016 / 14:29

  Wat een prachtig kleurtje dat nagellakje ! Heel jammer dat hij zo streperig is, dat weerhoudt mij vaak om een nagellakje nogmaals te gebruiken.

 3. 15 april 2016 / 10:37

  Jammer dat het lakje een beetje streperig is maar verder wel heel mooi! mascara ziet er prima uit 🙂

 4. 15 april 2016 / 08:23

  Jammer dat het lakje ietwat streperig aanbrengt, ik vind hem namelijk wel heel erg mooi!

 5. Lindsey Beljaars
  15 april 2016 / 08:23

  Jammer dat het lakje ietwat streperig is, ik vind hem namelijk wel heel erg mooi!

 6. 15 april 2016 / 05:44

  Het lakje is echt veel beter gepigmenteerd dan ik had verwacht zeg. Dat hij wat streperig is, is dan wel ontzettend jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram