Miss Sporty ♥ Lip Millionaire Liquid Lipsticks

Miss Sporty ♥ Lip Millionaire Liquid Lipsticks

miss1Miss Sporty is een fijn budget merk waar als een van de eerste merken vroeger bekend mee werd. Het ziet er leuk uit, het assortiment heeft een hoop mooie producten en is daarnaast ontzettend betaalbaar.

Sinds kort zijn er nieuwe  lipproducten in het assortiment, namelijk de Lip Millionaire Liquid Lipsticks. Een product die eruit ziet als een lipgloss maar de dekking en structuur heeft als een echte lipstick. Ik heb er drie getest.Kijk mee!

miss2In totaal zijn er maar liefst 6 kleurtjes in de winkel verkrijgbaar:

001 Lucky Me
102 Full Peach
103 Fuchsia Ca$h
201 Violet Ca$h
300 Coral Flush
400 Full Red

Ik testte drie kleurtjes, Full Peach, Fuchsia Ca$h en Coral Flush.

Full Peach

Full Peach was direct het eerste kleurtje die mij opviel. Hij ziet er heerlijk fris en fruitig uit en is eigenlijk een hele mooie koraal kleur voor de zomer/lente. Ik zou het in het najaar niet zo snel kiezen om te dragen maar hij mag er zeker wezen!

miss3Fuchsia Ca$h

Fuchsia Ca$h is een kleurtje die wat warmer is en vind ik voor de tijd van het jaar een mooie tint. Hij is lekker knallend voor op de lippen met een warme maar toch hippe uitstraling.

miss5

Coral Flush

Coral Flush is net als Full Peach een kleurtje wat ik voor het voorjaar leuker vind. Hij is wat fris, kleurrijk en een lieflijk koraal kleurtje. Een mooie kleur die altijd prachtig staat bij een zomerse look.

miss6Hieronder de swatches van de producten. Zoals je kunt zien is het pigment ontzettend sterk en mooi.

miss7En natuurlijk het resultaat op mijn lippen:

Full Peach

misssporty1Fuchsia Ca$h

misssporty2Coral Flush

misssporty3

miss0Ik vind de producten leuk, ik vind ze mooi en betaalbaar. Ze doen mij denken aan de Rimmel Apocalips waar ik destijds heel fan van was. De kleuren zitten mooi op de lippen en blijven z’n 3 uur goed zitten! Mijn favoriete is Full Peach!

miss10Verkrijgbaar bij o.a. Etos & DA voor €3,99 per stuk.

Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram