Mislukte Review – essence Paper Print Manicure

Mislukte Review – essence Paper Print Manicure

1essence komt naast heel veel leuke lipsticks, oogschaduws, poeders ook met een collectie nieuwe nagelspulletjes, waaronder de Sand lakjes, de verzorgende pennen en de Paper Print manicure set…

Nu zag ik de Paper Print manicure in de winkel staan en juist omdat het er zo leuk uit ziet, nam ik het mee om te testen. Ik heb een proefkonijn gevraagd met nagels en ben aan de slag gegaan!

2

De essence manicure set is een doosje verkrijgbaar in 3 soorten en alleen te gebruiken met de Paper Print manicure Transfer Solution. Je hebt dus 2 producten nodig om die te kunnen gaan doen. Natuurlijk geen probleem want samen kost het nog geen €3,50.

In heb gekozen voor het doos Nr 03. love letters. Het bevat 6 verschillende printjes die je dus kunt aanbrengen op je nagels. Allemaal zien ze er schattig uit en leuk om te proberen.

3Aan de zijkanten van het doosje staat aangegeven hoe je te werk moet gaan en welke printjes er in het doosje zitten. Ook op de Transfer Solution lak staan op de dop aangegeven hoe je het moet aanbrengen. Kortom genoeg uitleggen. Wat wel jammer is, de duidelijke uitleg die in het doosje zit, is niet in het Nederlands… Je moet het dus hebben van je sterkste Engels of doen met de afbeeldingen. Gaat wel lukken toch?

4Hieronder zie je de printjes die het doosje Nr 03. bevatten. Lekker fleurig met bloemetjes, art, mini hartjes en noem maar op.

5En dan ga je te werk! Het is vrij makkelijk allemaal. Eerst wordt aangegeven om je nagels te lakken met een lichte nagellak. Ik ben ben het gaan testen en begon met de pink. 2 laagjes witte nagellak. Dan ben je al bij stap 2 zonder dat ik weet of het eerst moet drogen of dat je door moet gaan wanneer de nagellak nog nat is??? Ik heb het maar op droog gedaan, anders blijft het papier toch plakken aan de nagellak?

Dan moet je een stukje papier kiezen wat je graag op je nagels wilt hebben en die knip je uit. Op de print een laagje van Transfer Solution lak op doen. Daarna leg je het goed op de nagel en hou je met een wattenschijfje het papiertje z’n 15 sec stevig en voorzichtig vast.

Vervolgens haal je het papier er voorzichtig af en dan moet je de print op de nagel hebben…

7Oke, even voor de duidelijkheid. Ik heb het z’n 5 keer opnieuw gedaan en elke keer gebeurde er niks of kreeg ik het resultaat van hieronder. Zowel met gedroogde ondergrond als met nog een beetje natte laag nagellak. Allebei werd het een ellende.6Ligt het aan mij, doe ik iets niet goed of werkt het gewoon niet? Ligt het aan de witte nagellak? Ligt het aan de nagels? Wat is er mis met dit product dat het resultaat gewoon mislukt. Het enige wat ik eraf kreeg is de rode kleur van een bloemetje en ook dat ziet er niet uit als een bloem

Nu ben ik heel benieuwd van iemand die deze producten van essence ook al heeft geprobeerd en mij kan vertellen wat ik fout doe. Ik zou namelijk graag nogmaals dit producten reviewen maar dan met positief resultaat.

De essence Paper Print Manicure is verkrijgbaar bij Kruidvat. De Transfer lak kost €1,39 en de prints kosten €1,89.

Ben jij bekend met dit product? Weet jij wat ik fout doe?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram