Minor Figures voor de koffieliefhebbers!

Minor Figures voor de koffieliefhebbers!

Koffieliefhebbers opgelet. Ben je net als ik een enorme verslaafde aan haverdrank door je koffie dan heb je de laatste tijd vast ook gemerkt dat de haverdrank erg schaars is. Er brak werkelijk waar bijna paniek bij mij uit toen ik dag in dag uit het schap met de haverdrank leeg aantrof…

Maar gelukkig kwam er al snel goed nieuws mijn mailbox binnenstromen. Er is namelijk een nieuw merk dat alle harten van barista’s en koffieliefhebbers komt veroveren. D-drinks lanceert namelijk Minor Firgues, de nieuwe haverdrank om lekker door je koffie te doen of op andere wijze van te genieten.Ik drink al een lange tijd mijn koffie het liefst met haverdrank. Het is een heerlijk alternatief als vervanger voor zuivel. Ik vind het heerlijk en een feestje om van te genieten. Toen ik hoorde van dit nieuwe merk werd ik gelijk enthousiast en kon ik niet wachten het te proberen.

Niet alleen de verpakkingen zien er al geweldig uit, het gaat natuurlijk om de smaak en als ‘verslaafde haverdrank koffiedrinker’ ging ik deze natuurlijk kritisch beoordelen. Ik ben namelijk de afgelopen tijd vaak opzoek gegaan naar vervangende havermelk varianten maar telkens weer werd ik teleurgesteld. Vaak is de substantie veel te waterig en totaal geen lekkere toevoeging aan je koffie.In totaal zijn er 3 varianten beschikbaar:

  • Minor Figures Barista Oat Drink – Een haverdrank ontwikkeld en gemaakt voor een door barista’s
  • Minor Figures Barista Oat Drink Organic – Een haverdrank gemaakt met biologisch gecertificeerde ingrediënten.
  • Minor Figures Barista Oat Drink Semi Skimmed – Een haverdrank met dezelfde hoge kwaliteit als het origineel maar lager in vetten. Minor Figures is hiermee het enige merk met ook een “halfvolle” barista variant.


Minor Figured produceert 100% plantaardige veganistiche producten door koffieliefhebbers, die je de ware smaak van koffie laten proeven met de romige zachtheid die haverdrank toevoegt. Het merk is opgericht door Stu, Jono en Will die begonnen zijn met het produceren van koffie en later ook graag melk wouden toevoegen aan het assortiment. Er werd vooral gekeken naar de impact op het klimaat en milieu, dit moest worden geminimaliseerd.

Naast dat de haverdrank een heerlijke toevoeging geeft aan je koffie is de drank ook verschikt voor ‘Latte Art’ dus alle creatievelingen onder ons, je kunt nog steeds een mooi figuurtje toveren!

Kortom, ik ben een gelukkig mens dat er een nieuw merk is gericht op een van mijn favoriete drankjes, ‘haverdrank cappuccino’. Ik vind de smaak heerlijk en precies zoals ze zelf ook benadrukken, de focus blijft op de heerlijke smaak van de koffie en de drank voegt dat heerlijke romige toe. Kortom, de kers op de taart!


Drink jij wel eens haverdrank door je koffie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram