Mini Vlog – Opening Paris2day!

Mini Vlog – Opening Paris2day!

PicMonkey CollageZoals ik al eerder vertelde was ik uitgenodigd bij de openingsavond van de winkel Paris2day in mijn eigen woonplaats. Ik ging erheen samen met mijn zus en een vriendin om deze  nieuwe winkel te bekijken!

Bij aankomst bleek de winkel ook open te zijn voor klanten waardoor het niet heel makkelijk was te fotograferen en te filmen. Toch was het mij gelukt om een aantal mooie foto’s te maken en wat te filmen. Bij mijn vriend op zijn iMac ging ik direct aan het werk met het filmpje en bij thuiskomst wou ik de foto’s bewerken op mijn Windows laptop. Wat blijkt, op een of andere manier kan de SD kaart er niet tegen dat hij eerst in een Apple computer zat en vervolgens in Windows. Met als resultaat al mijn foto’s weg… Helaas moeten jullie het daarom doen met het filmpje van slechts 2 minuten.

Het was trouwens de eerste keer dat ik ging vloggen. Ik moet nog een beetje oefenen met filmen om de camera wat langzamer te bewegen en stiller te houden. Maar ik vond het leuk te doen en ga het zeker vaker doen, want hoe vaker, hoe beter! Ik wens je veel plezier met kijken van dit kort maar krachtige filmpje! ENJOY!

Meer filmpjes zien? Abonneer je dan op mijn Youtube-kanaal, vind ik hartstikke leuk!

Bedankt voor het kijken!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram