Mini Insta Week #36

Mini Insta Week #36

insta-weekInstagram was niet mijn grootste vriend afgelopen week. Ik kwam er namelijk afgelopen vrijdag achter dat ik veel te weinig foto’s had gemaakt in vergelijking met andere weken. Helaas heb ik daarom dit keer een mini Insta week!

Een kijkje tussen mijn foto momentjes die ik afgelopen week heb gemaakt. Ook deze week kun je weer zien dat er geen week voorbij gaat zonder chocola, kijk mee!

1

Lip producten kopen is een grote verslaving en doe ik echt gewoon te veel. Niet alleen voor de site maar ook gewoon voor mijzelf. Nu ben ik op z’n moment aangebroken dat het teveel is om mooi uit te stalen en ben ik dus opzoek naar een mooie oplossing. Via Instagram kwamen al wat tips van jullie, dankjewel!
Een vriend van mijn vriend stond op het balkon en deed mij zo denken aan een zanger van One Direction die ik de laatste tijd ontzettend veel voorbij zie komen, hij blijkt Harry Styles te heten. Waarschijnlijk kwam het door het kapsel.

2 Dit noem ik ontbijten met een gebakje, een lekker beschuitje met een berg hagelslag.
Met deze mok van de Action ben ik helemaal klaar voor de kerst. Ik vind hem zo leuk en staat zo gezellig.

3 Hoe kan het ook anders, de meeste foto’s in mijn Instagram dairy zijn weer van eten. Ik kocht Kitkat en wat is dat toch heerlijk.
Alsof de Kitkat nog niet genoeg was kwam mijn vriend aanzetten met een doosje mini donuts, yummm!

Dit waren mijn foto’s van afgelopen week. Ik zal zorgen dat de volgende Insta Week weer wat meer foto’s zal hebben.
Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Heb jij een leuke week gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram