Mineral Lipsticks van Elf voor de herfst/winter!

Mineral Lipsticks van Elf voor de herfst/winter!

elflipstickWanneer je het unboxing filmpje hebt gezien van mijn elf bestelling dan weet je ook dat ik twee nieuwe lipsticks erbij kocht in vrij donkere tinten. Ik ben gegaan voor wat donkere, warme kleuren omdat de herfst en de winter straks weer voor de deur staan en persoonlijk vind ik een donkere kleur lipstick echt een must…

Nu is het altijd even moeilijk hoe een kleur gaat staan en toen ik de twee lipsticks uit de verpakking haalde werd in enorm benieuwd. Ik koos namelijk voor de Minerale Lipsticks van elf in de kleur: Rich Raspberry en de kleur Beautifull Berry. Deze twee lipsticks waren nieuw in het assortiment dus dat maakte mij direct nieuwsgierig Allebei in de warme rode sferen en ja, je moet er van houden. Nu heb ik zelf al ervaring met een minerale Lippenstift van elf en die bevalt mij ontzettend goed. De lipstick is lekker romig en de pigment is ontzettend goed gezien de prijs.

Beautiful Berry

Beautiful Berry is de donkerste van de 2, erg mooi, maar wel een kleur waar je van moet houden en die je moet staan. Het is een warm rode bessen kleur die ik persoonlijk erg mooi vind voor in het najaar en de feestdagen.

3

Rich Raspberry

Rich Raspberry is een iets lichtere kleur, maar ook nog vrij donker. Hij is wat zoeter rood maar net als de Beautuful Berry een kleur waar je van moet houden en die je moet staan. Ook deze kleur vind ik weer prima voor het najaaren de feestdagen. Het straalt toch wat luxe uit wanneer je een donkere lip kleur draagt.

4Links Beautiful Berry Rechts Rich Raspberry6Links – Beautiful Berry Rechts – Rich Raspberry5Links – Rich Raspberry Rechts – Beautiful Berry swatch

De kleuren zien er op het eerste gezicht in de huls vrij donker uit en maken je nieuwsgierig hoe de kleur op de lippen gaat zijn, maar persoonlijk vind ik ze helemaal niet zo heavy overkomen op de lippen. Het zijn 2 mooie warme kleuren maar zeker niet too much.

De minerale lippenstiften kosten €5,- per stuk.
Naast deze 2 donkere tinten heeft de webshop nog meer mooie kleuren en goedkope make-up in de webshop dus ik raad je zeker aan om een kijkje te nemen.

Heb jij ervaring met lip producten van elf?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram