Mijn XENOS Favorieten!

Mijn XENOS Favorieten!

Een paar dagen geleden liep ik even snel de XENOS in en ik kwam ontzettend veel leuke items tegen. Ik zag allerlei dingen die gewoon te leuk zijn voor in je interieur.

Hoogtijd om daarom maar weer eens een favorieten lijstje te maken met hele toffe items die je nu kunt scoren bij de Xenos.nl ! Zin om wat leuks te scoren voor je interieur? Kijk dan snel verder!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Mijn grote favoriet uit het lijstje is het gouden glazen sieradenkastje (nr.3). Ik kwam een tijd geleden een soortgelijk kastje tegen bij de Kwantum maar voor ik mijn kans kon grijpen was deze al uitverkocht. Ik vind het ontzettend leuk om in dit soort kastjes mooie make-upproducten of sieraden in te leggen en te decoreren in mijn kledingkamer.

Nog een grote favoriet is de slinger met gouden maantjes (nr.1). Zelf heb ik een soortgelijk en ik vind het zo gezellig en sfeervol staan in huis. Ik wou hem je dan zeker als tip meegeven dat hij nu bij de Xenos.nl te koop is!

Een leuke aanrader is ook de gouden theedoos van Xenos.nl . Een paar jaar geleden heb ik een artikel gemaakt dat je met deze leuke theedoos een gezonde topping box kunt maken met lekkere en gezonde toppings voor over je yoghurt.

Ook de kussentjes van de Xenos spreken mij de laatste tijd ontzettend aan. Iedere keer als ik een bezoekje breng zie ik wel weer leuke varianten. De kussenhoesjes met kraanvogels (nr.4 & 5.) trekken op dit moment mijn aandacht omdat het leuke items zijn die je interieur net een beetje extra geven!


Wat vind jij van de items?
Shop jij graag bij Xenos.nl ?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram