Mijn Xenos Favorieten!

Mijn Xenos Favorieten!

Xenos is zoals jullie vast wel weten een van de winkels waar ik graag kom omdat ze hele leuke dingen hebben en ze zijn ook nog is heel betaalbaar. Ik heb weer even in de webshop gekeken of er weer nieuwe dingen waren en ik vond weer een paar pareltjes die ik graag met jullie wil delen.

Zoek je nog wat leuke items om dit voorjaar toe te voegen aan je interieur? Kijk dan snel mee naar deze leuke decoratie items van Xenos!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Het voorjaar roept natuurlijk pastel kleuren en daarom zijn de meeste items perfect passend voor het voorjaar. Een grote favoriet uit het lijstje zijn de 2 poefjes in teddystof (nr. 2 & 4). Teddy in je interieur is natuurlijk hartstikke populair en heel leuk om in huis te hebben en deze poefjes zijn waar je zo ook neer zet in huis, een echte Eye-catcher.

2 jaar geleden kocht ik bij de H&M deze bekende vazen met bolletjes (nr 3.) en die prijs lag nu een stuk hoger. Nu zijn deze toffe vazen ook in hele leuke pastelkleuren bij de Xenos en de prijs is een stuk aangenamer. Zowel met als zonder er iets in heel leuk om je interieur.

Kussentjes zijn altijd de perfecte manier om je huis een nieuwe sfeer te geven. Ik vind kussentjes altijd heerlijk om te kopen omdat er altijd wel weer leuke varianten te vinden zijn. Bij Xenos viel mijn ogen op deze 2 varianten, (nr 6. & 7.). Beide zijn ze langwerpig en dat is zowel op de bank als op je bed een leuke extra.


Wat vind jij van deze decoratie van Xenos?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram