Mijn woondecoratie wishlist!

Mijn woondecoratie wishlist!

De afgelopen tijd ben ik weer een aantal toffe woonitems tegenkomen die regelrecht op mijn wishlist staan. Ik vind het altijd een feestje om leuke dingen voor mijn interieur te kopen en daarom struin in met liefde altijd het internet af naar leuke items.

Via mijn zus heb ik de webshop Maisons du Monde ontdekt waar ik wat leuke items heb gezien en ook een van mijn favoriete merken Doing Goods heeft weer geweldige nieuwe items te koop. Kijk je mee naar mijn wilslist?


 1. Botanical sierkussen 2. Dromedaris kussentje 3.Hilda stoel 4. Plaid Botanical 5.Vloerkleed 6. Kussenhoes H&M 7. Lamp muis 8. Behang Flamingo

In de nieuwe collectie van Doing Goods ben ik verliefd geworden op het kussentje en de plaid. Beide zou ik heel graag in mijn woonkamer hebben liggen. Ook zou ik heel graag een keer andere eettafel stoelen willen. De IKEA stoelen die we nu hebben zijn prima, maar de stoelen met hout en riet vind ik prachtig. Ik kwam ze al is tegen in een winkel in Duitsland en toen was ik al verliefd, ik hoop ze een keer nog iets voordeliger tegen te komen want het maakt de eettafel nog gezelliger.

De ronde jute kleedjes heb ik al in de kleinere variant in huis liggen, toch zou ik graag de grote willen voor onder de eettafel. Ik vind jutte heel gezellig staan in huis en z’n groot kleed maakt van het eet gedeelte een soort 1 geheel.

De lampjes met dieren heb je vast wel een keer voorbij zien komen, zo is er ook een aap die een lamp vast houdt. Ik ben zelf helemaal gek van de variant met de muis. Hij zal zo gezellig op de schouw staan.

Misschien een leuk plan voor in de winter, het toilet voorzien van een tof behang. Bij de kwantum heb je tegenwoordig hele toffe varianten tegen aantrekkelijke prijzen. Deze variant van de flamingo’s lijkt mij heel leuk in combi met gouden details.


Wat vind jij van deze items?
Heb jij ook een woondecoratie wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Lisa
  22 juli 2019 / 08:05

  Wat een leuke spulletjes. Dat muizen lampje ziet er zo schattig uit!

 2. 22 juli 2019 / 06:07

  Ik kende allebei deze merken nog niet! Ziet er heel leuk uit allebei. Dat behang lijkt me heel tof voor op de wc. Mijn wc is hier nu niet voor geschikt, maar het lijkt me wel leuk om er in een volgend huis ooit een gezellig hokje van te maken haha.

  • Laura Louise
   Auteur
   22 juli 2019 / 07:55

   Jaa z’n behangetje is echt leuk om de ‘saaie’ wc wat op te pimpen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram